Το παγωτό παρασκευάζεται κυρίως από γάλα, κρέμα γάλακτος, ζάχαρη, γλυκαντικές ύλες, αυγά, φυτικά λιπαρά, κακάο, αρωματικές, χρωστικές, γαλακτοματοποιητικές και σταθεροποιητικές ουσίες. Ανάλογα με τον τύπο του παγωτού μπορεί να έχουν προστεθεί ξηροί καρποί, κομμάτια φρούτων ή/και σοκολάτας, σιρόπι σοκολάτας, φρούτων ή καραμέλας. Λόγω του γεγονότος ότι τα βασικά συστατικά του παγωτού είναι το γάλα, η […]
The post Έχει θέση το παγωτό στην ισορροπημένη διατροφή; appeared first on tromaktiko.
Το Διαβάσαμε Έχει θέση το παγωτό στην ισορροπημένη διατροφή;
Κοινοποιήστε: