Πολλοί δεν το κατέχουν με τη μαγειρική, έτσι κάθε φορά που θέλουν να φτιάξουν κάτι καταφεύγουν στα έτοιμα και στα τυποποιημένα. Πάρτε για παράδειγμα τις μακαρονάδες! Υπάρχουν τόσες έτοιμες σάλτσες για μακαρόνια που οποιοσδήποτε μπορεί να τις χρησιμοποιήσει για να μαγειρέψει.
Το πρόβλημα όμως είναι τα συντηρητικά και τα χημικά που έχουν μέσα, αλλά και η πρόσθετη ζάχαρη και το υπερβολικό αλάτι! Αν βαριέστε όμως να φτιάξετε την παραδοσιακή κόκκινη σάλτσα για τα μακαρόνια σας, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή την διαφορετική εκδοχή!
Μιας και ο καιρός είναι ακόμα ζεστός, τι καλύτερο από δροσερή σάλτσα φρέσκιας ντομάτας; Η διαδικασία είναι απλούστατη και το αποτέλεσμα ελαφρύ και δροσιστικό.
Προσέξτε φυσικά οι ντομάτες να είναι ώριμες και μυρωδάτες, για το καλύτερο αποτέλεσμα. Το μυστικό είναι στον τρίφτη! Απλά τρίψτε τις μισές ντομάτες στον τρίφτη (στο χοντρό μέρος) για το τυρί και έχετε έτοιμη σάλτσα στο λεπτό! Ρίξτε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και βασιλικό. Ανακατέψτε τη σάλτσα με τα μακαρόνια σας και έτοιμο!
Καλή όρεξη!
The post Ένα γρήγορο κόλπο για να φτιάχνετε μόνοι σας φρέσκια σάλτσα ντομάτας appeared first on LINE LIFE.
Πηγή Ένα γρήγορο κόλπο για να φτιάχνετε μόνοι σας φρέσκια σάλτσα ντομάτας
Κοινοποιήστε: