Το επεισόδιο της Τετάρτης ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα με την αποχώρηση από το Survivor της Ανθής Σαλαγκούδη, η οποία ευχαρίστησε τους συμπαίκτες της, αλλά δεν αγκάλιασε κανέναν, ούτε τη Σοφία Μαργαρίτη με την οποία ήταν κοντά το τελευταίο διάστημα.
Στο συμβούλιο οι 3 υποψήφιες προς αποχώρηση, η Ανθή Σαλαγκούδη, η Σοφία Μαργαρίτη και η Μαριάνθη Κάσδαγλη, περίμεναν με αγωνία να μάθουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού.
Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη, η οποία ευχαρίστησε τους συμπαίκτες της, ευχήθηκε τα καλύτερα σε όλους τους παίκτες, ωστόσο τους ξάφνιασε, καθώς αποχώρησε χωρίς να χαιρετίσει κανέναν προσωπικά, αλλά όλους μαζί.
«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τα παιδιά, ό,τι κι αν έχει γίνει μεταξύ μας. Δεν θέλω να τους χαιρετίσω έναν – έναν προσωπικά, θα μου επιτρέψετε…» είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια των Κόκκινων.
Δείτε όσα έγιναν στο συμβούλιο.
Το Διαβάσαμε Survivor: Η Ανθή Σαλαγκούδη ευχαρίστησε τους συμπαίκτες της και αποχώρησε χωρίς να χαιρετήσει κανέναν (videos)