10.8 C
Αθήνα
25 Φεβρουαρίου 2020
Kliktv.gr
Auto-Moto

Mercedes-Benz Ελλάς και ELPEDISON μαζί

Mercedes-Benz Ελλάς και ELPEDISON μαζί
Mercedes-Benz Ελλάς και ELPEDISON μαζί

Mercedes-Benz Ελλάς και ELPEDISON μαζί, με τις δύο εταιρείες να ενώνουν τις  δυνάμεις τους για την υποδοχή της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα!

 

DriveGreen Welcome

DriveGreen Welcome

 

Είναι σαφές, ότι το προσεχές διάστημα η ηλεκτροκίνηση θα κάνει αισθητή την παρουσία της στην καθημερινότητά μας. Ωστόσο, η μετάβαση σ’ αυτήν, εκτός από ηλεκτρικά αυτοκίνητα, προϋποθέτει έργα υποδομών και ενέργειες. Αυτά ώστε να πληρούνται τα υψηλά στάνταρ που έχει θέσει η Mercedes-Benz, όσον αφορά στην Εμπειρία των πελατών της και σε αυτόν τον τομέα.

 

Με στόχο λοιπόν να προσφέρει ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις ηλεκτρικής κινητικότητας, η Μercedes-Benz Ελλάς ανέπτυξε στρατηγική συνεργασία με την ELPEDISON. Αποτέλεσμα αυτής είναι η δημιουργία μίας καινοτόμου και ολιστικής πρότασης στην ηλεκτροκίνηση!

 

DriveGreen Welcome

 

Η πρόταση DriveGreen Welcome δημιουργήθηκε για να δώσει απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα που εύλογα προκαλεί η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.  Αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που προσφέρει premium εμπειρία αλλά και προστιθέμενη αξία. Μάλιστα προτείνει εξατομικευμένες λύσεις προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της Mercedes-Benz που επιλέγουν ένα ηλεκτρικό ή ένα Plug-In-Hybrid όχημα από τη γκάμα προϊόντων της μάρκας EQ. Συγκεκριμένα, η πρόταση DriveGreen Welcome περιλαμβάνει λύσεις που αφορούν στον εξοπλισμό φόρτισης, στην παροχή ρεύματος ή στον συνδυασμό και των δυο αυτών υπηρεσιών.

 

DriveGreen Welcome Home

 

Στην πρόταση DriveGreen Welcome Home περιλαμβάνονται ο εξοπλισμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (wallbox), λύσεις κατανομής φόρτισης (load  balancing) για την προστασία από υπερφόρτωση του ηλεκτρικού δικτύου, ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία της οικίας, οι υπηρεσίες εγκατάστασης, καθώς και η τεχνική υποστήριξη. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικά μοντέλα «έξυπνων» φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων. Οι τελευταίοι προσφέρουν ένα πλήθος εξυπηρετικών λειτουργιών, αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του. Η εγκατάσταση του συνόλου των συστημάτων φόρτισης γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς. Αυτό προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

 

Η προσφορά του εξοπλισμού είναι ανεξάρτητη από τον προμηθευτή  ενέργειας με τον οποίο διατηρεί συμβόλαιο ο ενδιαφερόμενος.

 

DriveGreen Welcome

DriveGreen Welcome

 

DriveGreen Welcome Electricity

 

Η πρόταση DriveGreen Welcome Electricity αποτελεί προϊόν ηλεκτρικού ρεύματος οικιακής χρήσης. Αφορά αποκλειστικά τους πελάτες Mercedes-Benz & smart EQ, που έχουν επιλέξει την ELPEDISON ως προμηθευτή ρεύματος για το σπίτι ή την επιχείρησή τους. Μάλιστα αυτό, ανεξάρτητα από το αν διαθέτουν ήδη wallbox.  Χαρακτηρίζεται από πλήθος μοναδικών προνομίων. Για παράδειγμα, χαμηλότερη τιμή ρεύματος της αγοράς, χρεώσεις ξεκάθαρες και ενιαίες και δωρεάν kwh για τη φόρτιση του ηλεκτρικού οχήματος. Τα τελευταία αντιστοιχούν μάλιστα σε δωρεάν χιλιόμετρα κάθε χρόνο. Επειδή όμως η υπόσχεση  για μηδενικές εκπομπές ρύπων δεν αφορά μόνο στη λειτουργία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αλλά και στην παραγωγή της ενέργειας, ο χρήστης λαμβάνει δωρεάν πιστοποιητικό προέλευσης. Αυτό γίνεται μέσω της υπηρεσίας ELPEDISON Green, που του εγγυάται ότι το ρεύμα που καταναλώνει για τη φόρτιση του ηλεκτρικού του οχήματος προέρχεται 100% από Ανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

 

Με τον συνδυασμό DriveGreen Welcome Home + DriveGreen Welcome  Electricity, προσφέρεται το σύνολο των προαναφερόμενων υπηρεσιών και παροχών.

 

DriveGreen Welcome Business

 

Αντίστοιχα, για Εταιρικούς Πελάτες, έχει δημιουργηθεί  το ολοκληρωμένο πρόγραμμα DriveGreen Welcome Business. Αποτελεί μια πρωτοποριακή πρόταση η οποία περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα προϊόντων & υπηρεσιών καλύπτοντας όλες τις ανάγκες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε επίπεδο εταιρικών στόλων. Ακολουθώντας την «Προσέγγιση 360ο», δηλαδή την ενεργειακή επιθεώρηση των εγκαταστάσεων, τον έλεγχο επάρκειας ισχύος, τον εξοπλισμό φόρτισης και την εγκατάστασή του, καθώς και την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών, η ηλεκτροκίνηση έρχεται πιο κοντά και στις Εταιρείες.  Έμπειρες τεχνικές ομάδες αναλαμβάνουν πανελλαδικά την εγκατάσταση και υποστήριξη των προσφερόμενων υπηρεσιών. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα παροχής ευέλικτων και κλιμακούμενων προτάσεων, που εφαρμόζονται στις ιδιαίτερες και δυναμικές ενεργειακές ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

 

The post Mercedes-Benz Ελλάς και ELPEDISON μαζί appeared first on car-news.gr.

Το Διαβάσαμε Mercedes-Benz Ελλάς και ELPEDISON μαζί

Related posts

Η Renault δημιούργησε site για την ασφάλεια

rularulina_xo0ks4zq

Έτοιμο το νέο γκαράζ της Cupra

rularulina_xo0ks4zq

Η Mercedes προετοιμάζεται για τη Γενεύη

rularulina_xo0ks4zq