
Ελεύθερος είναι πλέον ο 20χρονος παίκτης του GNTM
Ιδιαίτερα προβληματισμένος αναφορικά με τη ζωή του και τη σχέση του μετά το GNTM 3 εμφανίστηκε ο Ηρακλής, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.
Πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και ξεκίνησαν από το προφίλ Soula Glamorous στο Instagram, αναφέρουν πως ο 20χρονος Ηρακλής έχει ήδη χωρίσει με τη χορεύτρια σύντροφό του.
Πριν από λίγες ημέρες παρακολουθήσαμε τον Ηρακλή να έχει μια άβολη συνομιλία με τη σύντροφό του, Αγγελική, η οποία, ακούγοντας τη φωνή του στο τηλέφωνο, ξαφνιάστηκε:
“Ποιος είναι; Μου κάνεις πλάκα… Έχω πάθει σοκ τώρα… Είμαι σε σοκ”, του είπε.
Αφού μίλησαν για λίγα λεπτά, ο Ηρακλής, μοιράστηκε κάποιες σκέψεις του αναφορικά με το μέλλον της σχέσης τους.
“Η φάση είναι ότι έχω γνωρίσει άλλα άτομα και έχω συνηθίσει σε άλλη φάση και γενικά θα χρειαστεί παραπάνω χρόνος για να μπω στον ίδιο ρυθμό με την Αγγελική. Είναι σαν να έχεις ξεσυνηθίσει κάτι. Θα ξεκινήσει μία άλλη ζωή που για την Αγγελική μπορεί να φανεί εντελώς διαφορετική”, είπε προβληματισμένος.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε ακόμα: GNTM: Οι παίκτες έκαναν πάρτι και το μετέδωσαν live στο Instagram παρά τα μέτρα για τον κορωνοϊό [βίντεο]
Το Διαβάσαμε GNTM 3: Τίτλοι τέλους στη σχέση του Ηρακλή με την κοπέλα του [φωτο+βίντεο]
Κοινοποιήστε: