28.2 C
Αθήνα
25 Ιουνίου 2021
Kliktv.gr
Lifestyle

ELIF: Επεισόδια 839 – 840, 4ος κύκλος

Πέμπτη 13/5/21 – Επεισόδιο 839: Η Λεμάν συμπαθεί την Αλέβ, η οποία πρόκειται να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου. Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ μιλάνε για πρώτη φορά με ειλικρίνεια για τα αισθήματά τους. Η Ζουλιντέ πηγαίνει στο μαγαζί και είναι αναστατωμένη. Ο Σαφάκ επιστρέφει σπίτι του και γνωρίζει την Αλέβ. Η Λεμάν θεωρεί την Αλέξ καλή νύφη για τον γιο της. Η Χουμεϊρά ράβει ένα νέο φόρεμα για το πάρτι που οργανώνει. Μαζί της είναι και η Παρλά και με τις ιδιοτροπίες τους τρελαίνουν τη μοδίστρα.

Η Παρλά λέει στη Χουμεϊρά πως πρέπει να φοράει το πιο ωραίο φόρεμα στο πάρτι για το μωρό της. Στο δείπνο η Μελέκ προσεύχεται για την Ελίφ και το ίδιο κάνει και ο Εμιρχάν γιατί αγαπάει τη Μελέκ. Η Χουμεϊρά ρωτάει διάφορα τη Σουρεγιά σχετικά με τη νέα σειρά παιδικών παπουτσιών. Η Σουρεγιά της λέει πως όλα πάνε πολύ καλά και η Χουμεϊρά θυμώνει επειδή είχε ζητήσει από τον Κερέμ να ακυρώσει τη διαδικασία. Ο Κερέμ αναγνωρίζει τον θυμό της στο βλέμμα της. Προσπαθεί να της εξηγήσει πως δεν ακύρωσε τα σχέδια του γιατί νιώθει πως αν ο πατέρας τους ζούσε θα ένιωθε πολύ περήφανος για ό,τι κατάφεραν…

Προβολή: Προσεχώς (βίντεο μετά την προβολή στο Star)
Παρασκευή 14/5/21 – Επεισόδιο 840: Ο Κερέμ μιλάει με τη Χουμεϊρά και της λέει πως ίσως έδρασε γρήγορα και παρορμητικά και πλήγωσε τον Ταρίκ αλλά υπόσχεται να επανορθώσει. Ο Ταρίκ βλέπει τον Κερέμ και τη Χουμεϊρά να αγκαλιάζονται και το βρίσκει παράξενο. Η αντιπάθεια του για τον νεαρό μεγαλώνει κάθε μέρα. Αργότερα η Σουρεγιά μιλάει στον Κερέμ για κάποιες ιδέες που έχει για την καμπάνια της νέας σειράς παιδικών παπουτσιών αλλά εκείνος δείχνει αφηρημένος. Σκέφτεται τα λόγια της αδελφής του και παρόλο που μιλήσανε και της εξήγησε τις προθέσεις του, νιώθει ακόμα άβολα. Η Σουρεγιά καταλαβαίνει πως κάτι τον ενοχλεί και ο Κερέμ, επειδή την εμπιστεύεται, της εξηγεί τι συνέβη. Η Ράνα κρυφακούει τη συζήτησή τους και τώρα ξέρει πως το πρόβλημα του Κερέμ είναι ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά. Αμέσως τηλεφωνεί στον Τζεμ και του ζητάει να συναντηθούν σε ένα καφέ. Ο Κερέμ και η Σουρεγιά πηγαίνουν στο ίδιο καφέ.
Ο Κερέμ εξακολουθεί να είναι λυπημένος και η Σουρεγιά με τα λόγια της τον παρηγορεί. Ο Κερέμ εντυπωσιάζεται από τον τρόπο σκέψης της. Ο Τζεμ προσπαθεί να πείσει τη Ράνα πως είναι εpωτευμένη με την εξουσία και όχι με τον Ταρίκ. Εκείνη του λέει πως αγαπάει τον Ταρίκ αλλά θέλει να τον δει να υποφέρει. Θέλει να τον κάνει να συνειδητοποιήσει πως δεν σημαίνει τίποτα για την οικογένεια Χακτανίρ. Η Ράνα πιστεύει πως αν η νέα σειρά παιδικών παπουτσιών πάει καλά, ο Ταρίκ θα νιώσει απαίσια. Ο Κερέμ βλέπει τη Ράνα με τον Τζεμ και εκείνοι πλησιάζουν το τραπέζι τους. Ο Τζεμ λέει στον Κερέμ πόσο ενθουσιασμένη είναι η Ράνα με τα νέα σχέδια της εταιρίας.
Η Χουμεϊρά είναι έξαλλη γιατί οι προετοιμασίες για το πάρτι, που οργανώνει δεν πάνε καλά και τα βάζει με όλους. Ο Γιουνούς ενημερώνει τον Κερέμ πως μια εταιρία από τη Λατινική Αμερική θέλει να συνεργαστεί μαζί τους. Ο Κερέμ και η Σουρεγιά είναι ενθουσιασμένοι με τα καλά νέα. Αυτή η είδηση δίνει φτερά στον Κερέμ να συνεχίσει και διαλύει κάθε σύννεφο αμφιβολίας. Η Χουμεϊρά μιλάει στον Ταρίκ για τα προβλήματα σχετικά με την οργάνωση του πάρτι αλλά ο Ταρίκ δεν ενδιαφέρεται καθόλου και στο τέλος της βάζει τις φωνές. Η Χουμεϊρά πιστεύει πως ο Ταρίκ είναι θυμωμένος και φέρεται αλλόκοτα εξαιτίας του Κερέμ και της νέας σειράς παιδικών παπουτσιών, που ετοιμάζει…

Προβολή: Προσεχώς

Για την αρχική σελίδα “ELIF” πατήστε ΕΔΩ

Το Διαβάσαμε ELIF: Επεισόδια 839 – 840, 4ος κύκλος

Related posts

Ρίχνει αυλαία το After Dark (trailer)

rularulina_xo0ks4zq

Τζόκερ: Τουλάχιστον 3,5 εκατ. ευρώ θα μοιράσει την Κυριακή μετά το νέο τζακ ποτ

rularulina_xo0ks4zq

Η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει αγκαλιά με τον Αλμπέρτο Μποτία (photos)

rularulina_xo0ks4zq