38.1 C
Αθήνα
30 Ιουλίου 2021
Kliktv.gr
Lifestyle

ELIF: Επεισόδια 828 – 829 – 830, 4ος κύκλος

Μεγάλη Δευτέρα 26/4/21 – Επεισόδιο 828: Ο Κερέμ, ο Γιουνούς, η Σουρεγιά και η Μπιρτσέ σχεδιάζουν να πάνε να δειπνήσουν όταν έρχεται στην εταιρία η Παρλά για να κάνει έκπληξη στον Κερέμ. Εκπλήσεται δυσάρεστα όμως όταν εισβάλει στο γραφείο του και βλέπει εκεί τη Σουρεγιά. Ο Κερέμ της λέει πως σκοπεύουν να πάνε να δειπνήσουν και η Παρλά νομίζει πως θα είναι οι δύο τους και φεύγει. Σε έξαλλη κατάσταση τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και εκείνη καταλαβαίνει πως η Παρλά είδε μαζί τον Κερέμ με τη Σουρεγιά. Στο γραφείο του Γιουνούς η Μπιρτσέ λέει στον Κερέμ και τη Σουρεγιά πως ταιριάζουν πολύ. Ο Γιουνούς κάνει παρατήρηση στη Μπιρτσέ γιατί δεν το θεωρεί σωστό από έναν επαγγελματία να κάνει τέτοιου είδους σχόλια.
Ο Σαφάκ βλέπει τη Ζουλιντέ έξω από το μαγαζί της Τουλάι και την ευχαριστεί επειδή βοήθησε τη μητέρα του. Η Λεμάν αισθάνεται καλύτερα και βαριέται στο σπίτι. Θέλει να πάνε να δει το νέο σπίτι του Σαφάκ μετά τις εργασίες. Δεν ξέρει πως εκεί μένει πια η Ζουλιντέ. Η Λεμάν τηλεφωνεί στον Σαϊτ, τον εργολάβο των εργασιών αλλά εκείνος δεν απαντάει. Ο Σαφάκ ξέρει πως η μητέρα του θα επιμείνει με το θέμα του σπιτιού του και προσπαθεί να βρει τρόπο να την εμποδίσει να μάθει την αλήθεια. Η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη και μιλάει άσχημα για τη Σουρεγιά στη Ματσιντέ αρχικά και μετά στη Χουμεϊρά. Η Τουλάι και ο Βεϊσέλ μιλάνε στο τηλέφωνο και εκείνος της λέει πως δεν έχει βγάλει ακόμα κάποια άκρη στην έρευνά του.
Ο Βεϊσέλ επιστρέφει σπίτι και λέει στην Τουλάι πως έμαθε ότι ο Γιαχιά, το μόνο όνομα που θυμάται η Μελέκ, σκοτώθηκε και ίσως αυτό το γεγονός να συνδέεται με την υπόθεση της Μελέκ. Η Λεμάν επιμένει να θέλει να πάει να δει το σπίτι. Ο Σαφάκ της λέει πως μίλησε με τον Σαϊτν και η Λεμάν δεν καταλαβαίνει γιατί ο Σαϊτ δεν απαντάει στα δικά της τηλεφωνήματα. Ο Σαφάκ προσπαθεί να ξεφύγει από τη πίεση της μητέρας του και της λέει πως θέλει να θέλει να διακοσμήσει εκείνος το σπίτι με το γούστο του. Η Λεμάν σκέφτεται πως ο Σαφάκ θέλει να παντρευτεί και ενθουσιάζεται με την ιδέα. Η Παρλά μιλάει συνεχώς για τον Κερέμ και η Χουμεϊρά κουράζεται. Όμως δίνει μια συμβουλή στην Παρλά, να είναι πιο άνετη και χαλαρή και να αλλάξει συμπεριφορά…

Προβολή: Προσεχώς (βίντεο μετά την προβολή στο Star)

Μεγάλη Τρίτη 27/4/21 – Επεισόδιο 829: Ο Κερέμ, ο Γιουνούς, η Μπιρτσέ και η Σουρεγιά έχουν πάει να δειπνήσουν σε ένα καλό εστιατόριο. Την ίδια ώρα, η Χουμεϊρά συμβουλεύει την Παρλά να βρει κοινά ενδιαφέροντα με τον Κερέμ γιατί η Σουρεγιά και ο Κερέμ έχουν πολλές κοινές αγαπημένες συνήθειες. Η Παρλά καταλαβαίνει πως η Χουμεϊρά έχει δίκιο. Ο Βεϊσέλ μιλάει για το ταξίδι του στην Τουλάι, τη Ζουλιντέ και τη ΜελέκΟ Βεϊσέλ τους λέει πως ο Γιαχιά πήρε από το νοσοκομείο τη Μελέκ μετά το ατύχημα και αργότερα σκοτώθηκε. Υποψιάζεται πως πίσω από όλη την παράξενη αυτή ιστορία κρύβεται κάποιος πολύ ισχυρός. Η Ιντζί κρυφακούει τι λένε, καταστρώνει ένα σχέδιο και ζητάει τη βοήθεια του Εμιρχάν.
Ο Κερέμ και η Σουρεγιά επιστρέφουν στην έπαυλη μετά από την ωραία βραδιά που πέρασαν. Αν και είναι αργά δεν θέλουν να κοιμηθούν και έτσι πηγαίνουν στην κουζίνα να πιουν ζεστό γάλα, όπως έκαναν όταν ήταν παιδιά. Ο Βεϊσέλ ανησυχεί για τη ζωή της Μελέκ και δεν θέλει να την αφήνει μόνη. Η Λεμάν πιστεύει πως ο Σαφάκ έχει αποφασίσει να παντρευτεί και εκείνος της κρύβει την αλήθεια. Ο Ταρίκ λαμβάνει επιτέλους νέα από τους άντρες του σχετικά με το που βρίσκεται η Μελέκ…

Προβολή: Προσεχώς

Μεγάλη Τετάρτη 28/4/21 – Επεισόδιο 830: Ο Ταρίκ επιβεβαιώνει πως η Μελέκ είναι ζωντανή. Οι άντρες του έχουν εντοπίσει και τη γειτονιά που έμενε πριν από πολύ καιρό. Ο Ταρίκ τους ζητάει να μάθουν και άλλες λεπτομέρειες καθώς είναι σίγουρος πως κάποιος έχει βοηθήσει τη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ, η Τουλάι και η Ζουλιντέ ανησυχούν για την ασφάλεια της Μελέκ και δεν την αφήνουν να βγαίνει μόνη της. Η Ζουλιντέ προτείνει να μιλήσουν στην αστυνομία αλλά ο Βεϊσέλ αρνείται γιατί οι εχθροί της Μελέκ πιστεύουν ότι είναι νεκρή και αν μιλήσουν στην αστυνομία θα αποκαλυφθεί πως ζει. Ο Κερέμ ζητάει από τη Σουρεγιά να μιλήσουν στο γραφείο μόνοι τους γιατί πήρε μια σημαντική απόφαση, που αφορά και τους δύο και το κοινό τους μέλλον. Ο τρόπος που μιλάει μπερδεύει τη Σουρεγιά που νομίζει πως θα της κάνει πρόταση γάμου.
Η Ελίφ λέει στη Ματσιντέ και τη Χουμεϊρά πως ο Κερέμ και η Σουρεγιά είναι στο γραφείο και μιλάνε σχετικά με μια απόφαση, που πήρε ο Κερέμ. Μητέρα και κόρη προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει και σκέφτονται το ίδιο πράγμα, ότι ο Κερέμ μπορεί να ζητάει από τη Σουρεγιά να παντρευτούν. Στην πραγματικότητα όμως ο Κερέμ κάνει μια πρόταση για δουλειά στη Σουρεγιά, η οποία είναι σαστισμένη γιατί στην αρχή πίστευε πως ήθελε να της πει κάτι πιο προσωπικό. Ο Κερέμ της δίνει λίγο χρόνο για να σκεφθεί και πηγαίνει να πάρει πρωινό. Η Σουρεγιά τον ακολουθεί αλλά ο Κερέμ φεύγει γιατί είναι βιαστικός.
Όλη η οικογένεια αναρωτιέται τι συζήτησε ο Κερέμ με τη Σουρεγιά στο γραφείο. Η Ιντζί και ο Εμιρχάν κάνουν τους ντετέκτιβ και ψάχνουν στους δρόμους στοιχεία σχετικά με την Ελίφ. Ο Σαφάκ ενημερώνει τη Ζουλιντέ πως τα παιδιά δεν είναι στο σχολείο. Και οι δύο είναι πολύ ανήσυχοι και αρχίζου να τα αναζητούν. Η Σουρεγιά σκέφτεται την προσφορά του Κερέμ. Η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ βρίσκουν την Ιντζί και τον Εμιρχάν και τους ρωτάνε γιατί δεν είναι στο σχολείο τους. Η Ιντζί τους λέει πως έψαχναν την Ελίφ. Αυτή είναι η πρώτη φορά, που ο Σαφάκ ακούει το όνομα “Ελίφ”…

Προβολή: Προσεχώς

* Η σειρά δεν θα προβληθεί τη Μ. Πέμπτη και τη Μ. Παρασκευή…

Για την αρχική σελίδα “ELIF” πατήστε ΕΔΩ

Το Διαβάσαμε ELIF: Επεισόδια 828 – 829 – 830, 4ος κύκλος

Related posts

Big Brother: Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει με παρουσιαστές τους Γκουντάρα – Κάκκαβα (trailer+photo)

rularulina_xo0ks4zq

Formula 1: Live στην ΕΡΤ2 το Γκραν Πρι της Ουγγαρίας (1/8, 16:00)

rularulina_xo0ks4zq

Νέοι δικαιούχοι της «Ψηφιακής Μέριμνας»

rularulina_xo0ks4zq