30.8 C
Αθήνα
6 Αυγούστου 2021
Kliktv.gr
Lifestyle

ELIF: Επεισόδια 826 – 827, 4ος κύκλος

Πέμπτη 22/4/21 – Επεισόδιο 826: Ο Γιουνούς και η ομάδα του είναι στην έπαυλη για τη φωτογράφιση και η Σουρεγιά τους παρακολουθεί. Ο Γιουνούς έχει μια διαφωνία με το φωτογράφο και του μιλάει σκληρά και ο Κερέμ επεμβαίνει για να τους ηρεμήσει. Η Σουρεγιά τον θαυμάζει για τον τρόπο, που χειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις. Η φωτογράφιση ξεκινάει αλλά ο Γιουνούς δεν ηρεμεί και ο φωτογράφος παραιτείται. Αυτή είναι μια πολύ άσχημη εξέλιξη γιατί ο χρόνος τους πιέζει να έχουν άμεσα αποτέλεσμα.

Η Μπιρτσέ προσπαθεί να βρει λύση αλλά δεν τα καταφέρνει και η Σουρεγιά τους προτείνει να κάνει εκείνη τη φωτογράφιση, καθώς έχει πάρει μαθήματα φωτογραφίας. Η πρότασή τους ξαφνιάζει τον Κερέμ και τον Γιουνούς αλλά δεν έχουν άλλη επιλογή. Δίνουν αυτή την ευκαιρία στη Σουρεγιά και εκείνη κάνει υπέροχη δουλειά. Ο Γιουνούς, ο Κερέμ και η Μπιρτσέ ενθουσιάζονται με το αποτέλεσμα. Η Λεμάν είναι ακόμα άρρωστη και η γειτόνισσά της τη φροντίζει. Η Λεμάν της μιλάει για το γιο της τον Σαφάκ και για την επιθυμία της να τον δει παντρεμένο με μια κατάλληλη γυναίκα. Η Ματσιντέ ευχαριστεί τη Σουρεγιά για την προσπάθειά της και της λέει πως θα ήθελε να βρει έναν τρόπο ώστε να μείνει για πάντα στην έπαυλη μαζί τους. Ο Κερέμ ακούει τα λόγια της μητέρας του και συμφωνεί. Ο Βεϊσέλ αποφασίζει να πάει στην κοντινή πόλη, την οποία θυμήθηκε η Μελέκ…
Προβολή: Προσεχώς (βίντεο μετά την προβολή στο Star)

Παρασκευή 23/4/21 – Επεισόδιο 827: Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στην πόλη, που θυμήθηκε η Μελέκ, αναζητώντας στοιχεία για την Ελίφ. Η Ζουλιντέ προσπαθεί να φτιάξει τη διάθεση της Μελέκ και της λέει πως είναι σίγουρη ότι ο Βεϊσέλ θα επιστρέψει με απαντήσεις. Ο Κερέμ ευχαριστεί τη Σουρεγιά ξανά για τη βοήθειά της στη φωτογράφιση και της δίνει συγχαρητήρια για το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ο Κερέμ της λέει πως η δουλειά αυτή δεν έχει ολοκληρωθεί και καλεί τη Σουρεγιά στην εταιρία. Η Χουμεϊρά σκέφτεται ονόματα για το μωρό, που περιμένει μαζί με τη Ματσιντέ. Ο Κερέμ έρχεται μαζί με τη Σουρεγιά και τους λέει πως θα πάνε στην εταιρία. Η Χουμεϊρά δεν χαίρεται καθόλου όταν το ακούει και είναι η πρώτη φορά που η Ματσιντέ σκέφτεται πως οι δύο νέοι θα μπορούσαν να γίνουν ζευγάρι. Σκέφτεται να ρωτήσει και τη γνώμη της Χουμεϊρά σχετικά αλλά το μετανιώνει.
Η Λεμάν είναι άρρωστη αλλά το μόνο που σκέφτεται είναι ο γάμος του Σαφάκ με μια καλή κοπέλα, που ακόμα την αναζητά. Βλέπει μια παρέα από νεαρά κoρίτσια στο δρόμο και σκέφτεται πως κάποια από αυτές θα μπορούσε να είναι κατάλληλη για τον γιο της. Τις φωνάζει και τους ζητάει να πάνε στο φαρμακείο να της αγοράσουν ένα φάρμακο αλλά αρνούνται. Η Λεμάν νιώθει άσχημα και η Ζουλιντέ που βλέπει τη σκηνή τη λυπάται και της προτείνει να πάει εκείνη να της αγοράσει το φάρμακο. Η ιδέα δεν αρέσει στη Λεμάν αλλά έχει ανάγκη το φάρμακο και δέχεται την πρόταση της Ζουλιντέ. Η Ζουλιντέ της πηγαίνει το φάρμακο και λίγα πορτοκάλια. Η Ζουλιντέ φροντίζει τη Λεμάν και εκείνη δεν είναι ευχαριστημένη με αυτή την εξέλιξη αλλά είναι πραγματικά πολύ άρρωστη και δεν λέει τίποτα.
Η Ζουλιντέ και η Λεμάν αρχίζουν να μιλάνε για το νέο σπίτι της Ζουλιντέ και οι Λεμάν προβληματίζεται όταν της λέει σε ποια διεύθυνση είναι. Υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά και είναι αποφασισμένη να ρωτήσει σχετικά τον γιο της όταν επιστρέψει σπίτι. Ο Κερέμ βρίσκεται με τη Σουρεγιά στην εταιρία και της συστήνει τη Φιλίζ, η οποία συμπαθεί πολύ τη Σουρεγιά. Ο Κερέμ, ο Γιουνούς, η Μπιρτσέ και η Σουρεγιά κάνουν μια σύσκεψη για να επιλέξουν φωτογραφίες και όλοι μιλάνε για το τέλειο αποτέλεσμα της φωτογράφισης. Η Μπιρτσέ καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον Κερέμ και τη Σουρεγιά από τον τρόπο που κοιτάζει ο ένας τον άλλο. Η Βιλντάν μαλώνει την Ελίφ επειδή παίζει και της ζητάει να κάνει δουλειές…

Προβολή: Προσεχώς

Για την αρχική σελίδα “ELIF” πατήστε ΕΔΩ

Το Διαβάσαμε ELIF: Επεισόδια 826 – 827, 4ος κύκλος

Related posts

Τζόκερ: Στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης παίχτηκε το υπερτυχερό δελτίο που κερδίζει 3,3 εκατ. ευρώ

rularulina_xo0ks4zq

Η ξεχωριστή ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη: «Με αγάπη, ο γιόκας σου» (photo)

rularulina_xo0ks4zq

Στη ΜΕΘ του ΚΑΤ δύο εθελοντές πυροσβέστες (video)

rularulina_xo0ks4zq