28.8 C
Αθήνα
3 Αυγούστου 2020
Kliktv.gr
Περιβαλλον

Covid-19: η κατανάλωση περισσότερου λάχανου και αγγουριού μπορεί να μειώσει τα ποσοστά θανάτου, αναφέρει γαλλική μελέτη.

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Μονπελιέ στη Γαλλία, τα ποσοστά θνησιμότητας του COVID-19 μπορεί να είναι χαμηλότερα σε χώρες όπου οι άνθρωποι καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες ζυμωμένου λάχανου και αγγουριού. Υποστηρίζει ότι

Το Διαβάσαμε Covid-19: η κατανάλωση περισσότερου λάχανου και αγγουριού μπορεί να μειώσει τα ποσοστά θανάτου, αναφέρει γαλλική μελέτη.

Related posts

Υπαρκτός και ορατός

rularulina_xo0ks4zq

Κάλεσμα των Massive Attack για παγκόσμια αλλαγή

rularulina_xo0ks4zq

"Δεσμοί Καρδιάς" Υποψήφιοι Θετοί/ανάδοχοι Γονείς,

rularulina_xo0ks4zq