

Η Δημιουργικότητα, η φαντασία, το μεράκι και το ταλέντο είναι τα χαρακτηριστικά του 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Κρεοπωλών Ελλάδος “Black Box”, που έγινε θεσμός και θα διεξαχθεί ενώπιον του εκθεσιακού κοινού της 26ης DETROP 2017.
Την Κυριακή 5 Μαρτίου στο πλαίσιο της DETROP και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο MEATROPOLIS AREA στο περίπτερο 12 του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου της ΔΕΘ – HELEXPO θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της ΠΟΚΚ (πανελλήνιας ομοσπονδίας καταστηματαρχών Κρεοπωλών) ο 4ος Διαγωνισμός Κρεοπωλών Ελλάδος.
Το Σωματείο Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης άλλα και των υπολοίπων νομών πανελλαικά στηρίζουν τον Θεσμό συμμετέχοντας με ταλαντούχα μέλη στο διαγωνιστικό μέρος που φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Οι 20 πρώτοι ήταν οι τυχεροί που εξασφάλισαν την θέση.
Ο διαγωνισμός έχει στόχο την ανάδειξη του κλάδου που κύριο μέλημα τους ειναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών τους παρουσιάζοντας κρεατοπαρασκευάσματα έτοιμα προς χρήση! το μόνο που έχουν να κάνουν οι καταναλωτές είναι να ακολουθήσουν τις οδηγίες μαγειρέματος.
Κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να παρουσιάσει 2 δημιουργίες, απο το βασικό υλικό (το κρέας) που θα τους δοθούν την ώρα του διαγωνισμού στο “Black Box”, σημαντικό ρόλο για την παρουσίαση είναι τα ειδικά μελετημένη προϊόντα που θα χρησιμοποιήσουν για την παρουσίαση. Τα κριτήρια αξιολόγησης είναι:
- Η δημιουργικότητα και η φαντασία
- Η οικονομική διαχείριση του κρέατος
- Η λαχταριστή εικόνα του κρεατοσκευάσματος και η αγοραστική του δύναμη
- Ο βαθμός δυσκολίας του παρασκευάσματος
Η ψηφοφορία
Τα αποτελέσματα καθορίζοντα κατά 70% από την κριτική επιτροπή που αποτελείτε από 6 μέλη και 30% από το κοινό που θα παρακολουθήσει και θα ψηφίσει στο τέλος του διαγωνισμού.
Δηλώστε συμμετοχή: www.facebook.com/ Σωματείο Κρεοπωλών Ν.Θεσσαλονίκης
Κοινοποιήστε: