14.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου 2020
Kliktv.gr
Διαφορα

3 Ζώδια θα Δυσκολευτούν την Ημέρα του Αγ Βαλεντίνου

3 Ζώδια θα Δυσκολευτούν την Ημέρα του Αγ Βαλεντίνου .

3 Ζώδια: Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου υποτίθεται ότι είναι η πιο ρομαντική μέρα του έτους. Και όμως, δεν θα είναι όλο λουλούδια και σοκολάτες για όλους.

Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στον αστρολογικό καιρό, ανακάλυψα ότι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2020 θα είναι η χειρότερη για αυτά τα ζώδια: Κριούς, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Η σελήνη θα βρεθεί στον γεμάτο έξαψη Σκορπιό στις 14 Φεβρουαρίου, κάτι που είναι αρκετά σημαντικό.

Η ενέργεια του Σκορπιού, εκτός από υπνωτική και εντελώς σέξι, είναι και εξωφρενικά ζηλότυπη – για να μην αναφέρουμε πως είναι και εκδικητική – έτσι ώστε να μπορούμε να φανταστούμε τα αποτελέσματα, ειδικά σε μια γιορτή όπως αυτή.

Επίσης, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος τετραγωνίζουν ο ένας τον άλλον, πράγμα που σημαίνει πως με τον ήλιο στον Υδροχόο, αυτή η ενέργεια θα είναι πραγματικά αντιφατική. Ξέρετε πως ο ήλιος είναι η φυσική ταυτότητα και το «εγώ» σας.

Η σελήνη είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος και ο σκιώδης εαυτός σας. Όταν καμία από αυτές τις ενέργειες δεν συμπίπτει, θα το αισθανθείτε. Εκείνοι που θα το νιώσουν ιδιαίτερα αυτή τη φορά, είναι οι Κριοί, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

Διαβαστε επισης : Τραπουλομαντεία Sfigga – Οι σχέσεις προχωρούν σε δεσμεύσεις

taro-6-9

Κριός: Πρόκειται να συρθείτε προς διαφορετικές κατευθύνσεις

Η γεμάτη ζωντάνια Αφροδίτη – πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς, του ρομαντισμού και της ακαταμάχητης γοητείας – θα περάσει μέσα από το ζώδιό σας, κάτι που είναι καλό, ειδικά αν έχετε ερωτοχτυπηθεί με κάποιον ή προσπαθείτε να τον κάνετε να σας παρατηρήσει. Ωστόσο, μην συνδυάσετε τη δουλειά, με την ευχαρίστηση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς η Αφροδίτη θα αμφισβητηθεί από τον Κρόνο-Πλούτωνα στον εξελιγμένο 10ο οίκο σας, του κύρους.

Στη συνέχεια, η σελήνη θα είναι στον Σκορπιό και θα αναταράξει τον 8ο οίκο σας -του σεξ , των χρεών και των αλλαγών. Θα αμφισβητηθεί επίσης από τον ήλιο στον Υδροχόο, στον τομέα της φιλίας. Με λίγα λόγια, μην κάνετε παρέα με συναδέλφους ούτε με «βολικούς» φίλους, γιατί δε θα τελειώσει καλά.

Διαβαστε επισης : Τραπουλομαντεία Sfigga – Οι σχέσεις προχωρούν σε δεσμεύσεις

μελλοντολόγος

Σκορπιός: Δεν έχετε διάθεση τώρα

Με τη σελήνη στο ζώδιό σας – που αμφισβητείται από τον ήλιο στον Υδροχόο και στον 4ο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, πιθανότατα θα έχετε περίεργες διαθέσεις. Δεν υπάρχει κανένα λάθος στο να αφεθείτε στη μοναξιά σας, ειδικά αν έχετε να κάνετε κάτι, που χρειάζεται να το οργανώσετε. Η Αφροδίτη θα σεργιανίζει στον 6ο οίκο σας, της δέουσας επιμέλειας, οπότε μπορεί να θέλετε να κάνετε τα δικά σας. Εξαρτάται εντελώς, από σας.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Υδροχόος: Αρχίζετε να κάνετε δεύτερες σκέψεις

3 Ζώδια : Ξέρω πώς νιώθετε Υδροχόε. Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου υποτίθεται ότι είναι χαλαρή, ειδικά επειδή πέφτει την εποχή των γενεθλίων σας. Ωστόσο, με τη σελήνη στο Σκορπιό – ενεργοποιώντας το φιλόδοξο 10ο οίκο σας, της καριέρας, και της δημόσιας φήμης σας – φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσετε μερικά συναισθηματικά ζητήματα, στον τομέα της καριέρας. Με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, που επαναστατεί στον 4ο οίκο, του σπιτιού και της εσωτερικής βάσης σας, και σε αντίθεση με τη σελήνη στο Σκορπιό, θα υποβληθείτε σ’ αυτό που λέγεται Τ – τετράγωνο.

Τ-τετράγωνο συμβαίνει όταν δύο πλανήτες έχουν απόσταση μεταξύ τους 180 μοίρες και υπάρχει ένας τρίτος πλανήτη, σε απόσταση περίπου 90 μοίρες από τους δύο πρώτους που σχηματίζουν ένα Τ.

Και πάλι, εξαιρετικά προβληματικό, αλλά όχι αν λάβετε τα απαραίτητα μέτρα. Εκτός αυτού, από την εμφάνιση του, υπάρχει κάτι που πρέπει να επαναδιατυπωθεί σε σχέση με την ατομική σας ελευθερία…. έναντι του ατόμου που πρέπει να είστε στο σπίτι και στη δουλειά.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

The post 3 Ζώδια θα Δυσκολευτούν την Ημέρα του Αγ Βαλεντίνου appeared first on ζώδια.

Το Διαβάσαμε 3 Ζώδια θα Δυσκολευτούν την Ημέρα του Αγ Βαλεντίνου

Related posts

Κορονοϊός: Έτσι θα πάρετε την αποζημίωση ειδικού σκοπού – Όλη η διαδικασία βήμα-βήμα

rularulina_xo0ks4zq

Ελεύθερη πρόσβαση «μένουμε σπίτι» αναγνωστών σε 1,4 εκατομμύρια βιβλία

rularulina_xo0ks4zq

Κορονοϊός – Κλειστά καταστήματα: Παρατείνεται το «λουκέτο» – Δείτε μέχρι πότε

rularulina_xo0ks4zq