30.1 C
Αθήνα
13 Αυγούστου 2020
Kliktv.gr
Διαφορα

2 Αστρολογικά γεγονότα που θα διαμορφώσουν το 2020

2 Αστρολογικά γεγονότα που θα διαμορφώσουν το 2020 .

Αστρολογικά γεγονότα : Το 2020 δεσμεύεται από δύο μεγάλες συνόδους .

Η μία μεταξύ Κρόνου-Πλούτωνα στις 12 Ιανουαρίου και η δεύτερη, μεταξύ Δία-Κρόνου στον Υδροχόο στις 21 Δεκεμβρίου.

Αυτά τα δύο γιγαντιαία αστρολογικά γεγονότα θα διαμορφώσουν την ενέργεια, αυτών των ταραχωδών δώδεκα μηνών.

Η σύνοδος Κρόνου / Πλούτωνα συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 35 χρόνια περίπου-η τελευταία, ήταν το 1982. Πρόκειται για ένα ισχυρό και πραγματικά μάλλον σοβαρό μίγμα ενεργειών, που μιλά για καταπίεση, προπαγάνδα και αναγκαστική δράση.

Αυτή η σύνοδος γίνεται στον Αιγόκερω, σαν μέρος ενός stellium που περιλαμβάνει επίσης τον Ήλιο, τον Ερμή και τον αστεροειδή, Δήμητρα. Ο μεθοδικός Αιγόκερως, σχετίζεται με την εξουσία και την ηγεσία.

Οπότε είναι πιθανό ότι θα συνδεθούμε με αυτό το κίνημα, στην παγκόσμια σκηνή – ίσως τον ανταγωνισμό μεταξύ των εμπορικών συνασπισμών ή της δράσης του ΝΑΤΟ.

Διαβαστε επισης : 2020 Πώς θα αλλάξουν οι σχέσεις για κάθε ζώδιο

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο της Γης, επομένως αυτές οι ενέργειες μπορεί επίσης να σχετίζονται με την αυξανόμενη απειλή της κλιματικής αλλαγής, των Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών και άλλων παρεμβολών που δημιουργούνται από τον άνθρωπο, στον πλανήτη μας.

Παρόλο που η σύνοδος αυτή συμβαίνει τον Ιανουάριο, τα αποτελέσματά της θα γίνουν αισθητά όλη τη διάρκεια του έτους, γεγονός που θ’ αποτελέσει ένα έτος μαζικής διαμαρτυρίας, καθώς οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο διαμαρτύρονται ενάντια σε ό, τι γίνεται στο όνομά τους.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

2 Αστρολογικά γεγονότα που θα διαμορφώσουν το 2020 .

Τον Μάρτιο, ο Κρόνος μπαίνει στον Υδροχόο, ένα ζώδιο γνωστό για την παγκόσμια συνείδηση και την ευαισθησία του – και επίσης για τις μεθόδους διαμαρτυρίας και διαταραχών υψηλής τεχνολογίας.

Η περίοδος του ανάδρομου Ερμή από το Φεβρουάριο ως τον Μάρτιο, συμβαίνει στους Ιχθύες και τον Υδροχόο. Οπότε η πνευματική συνειδητοποίηση, μπορεί να έρθει μαζί με πιο πρακτικές μορφές διαμαρτυρίας.

Από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τις αρχές Ιουλίου, υπάρχουν τρεις εκλείψεις: μια σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου, μια ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου και μια άλλη σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου.

Αυτές οι επιρροές, μαζί με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο και μια περίοδο αναδρομής της Αφροδίτης στα μέσα Ιουνίου, υποδηλώνουν μια αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης και ίσως μια αύξηση κάποιου είδους ελευθερίας.

Είναι αξιοσημείωτο ότι κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, ο ήλιος κάνει μια σειρά από τεταμένες αντιθέσεις ανάμεσα σε Κρόνο / Πλούτωνα, με αποτέλεσμα οι μάχες δύναμης και ελέγχου, να βρίσκονται στην καρδιά αυτών των μηνών.

Διαβαστε επισης : 2020 Πώς θα αλλάξουν οι σχέσεις για κάθε ζώδιο

zwdia-66

2 Αστρολογικα γεγονότα που θα διαμορφώσουν το 2020 .

Ο Ερμής γυρίζει ξανά σε ανάδρομη κίνηση τον Οκτώβριο, αυτή τη φορά στον Σκορπιό. Οπότε υπάρχει μια βαθύτερη αίσθηση χειραγώγησης ή ανάρμοστες στρατηγικές, που αναπτύσσονται από τους υπεύθυνους.

Μια σεληνιακή έκλειψη στον επικοινωνιακό Δίδυμο στα τέλη Νοεμβρίου. Υπονοεί ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορεί να συμμετέχουν περισσότερο από ποτέ στη διαμόρφωση και τη δημιουργία των ειδήσεων… παρά στην απλή αναφορά τους.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The post 2 Αστρολογικά γεγονότα που θα διαμορφώσουν το 2020 appeared first on ζώδια.

Το Διαβάσαμε 2 Αστρολογικά γεγονότα που θα διαμορφώσουν το 2020

Related posts

Κορονοϊός Υπουργός Υγείας Γερμανίας: Τους επόμενους μήνες το εμβόλιο

rularulina_xo0ks4zq

Πώς να διώξεις την κακοσμία από τα ρούχα του γυμναστηρίου σου

rularulina_xo0ks4zq

Κορονοϊός: Δύο νεκροί τις τελευταίες ώρες – Στους 128 οι θάνατοι στην Ελλάδα

rularulina_xo0ks4zq

Ο παρών ιστότοπος κάνει χρήση cookies για την παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας περιήγησης. Δέχομαι Όροι Χρήσης

Privacy & Cookies Policy