Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας νέας επιστημονικής έρευνας, που δημοσιεύθηκε στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό «British Medical Journal» (B.M.J.), η συχνή κατανάλωση κόκκινου κρέατος (ιδίως επεξεργασμένου), αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου. Η μελέτη, που εκπονήθηκε από Αμερικανούς και Κινέζους επιστήμονες, επισημαίνει ότι όσοι αυξάνουν την κατανάλωση κόκκινου κρέατος ( μοσχάρι, χοιρινό, αρνί ) κινδυνεύουν από διαβήτη […]
The post Το κόκκινο κρέας μικραίνει τη ζωή – Δείτε πόσο appeared first on tromaktiko.
Το Διαβάσαμε Το κόκκινο κρέας μικραίνει τη ζωή – Δείτε πόσο
Κοινοποιήστε: