Η φέτα είναι ένα καθαρά ελληνικό προϊόν. Γι’ αυτόν το λόγο η Ελλάδα έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση με την Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης της φέτας, κάτι που σημαίνει ότι κάθε τυρί που παράγεται με την μέθοδο που φτιάχνεται η φέτα στην Ελλάδα, πρέπει να φτάνει στον καταναλωτή με την ονομασία «φέτα» και να αναφέρεται η ελληνική […]
The post Τα υπέρ και τα κατά της φέτας για τον οργανισμό appeared first on tromaktiko.
Το Διαβάσαμε Τα υπέρ και τα κατά της φέτας για τον οργανισμό
Κοινοποιήστε: