Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης: Η βιομηχανία τροφίμων έχει επιτύχει μόνο “σταματημένη πρόοδο” στην αποστολή που είχε δηλώσει προηγουμένως για τη μείωση της πρόσληψης αλατιού, διαπιστώνει νέα ανάλυση υπό την ηγεσία του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Αυτό βασίζεται σε εμπειρικά δεδομένα που αποκαλύπτουν ότι η μέση περιεκτικότητα σε αλάτι των τροφίμων που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ δεν παρουσίασε […]
The post Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης: Η πρόσληψη αλατιού από τα τρόφιμα φτάνει σε επικίνδυνα επίπεδα appeared first on Tromaktiko.gr.
Το Διαβάσαμε Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης: Η πρόσληψη αλατιού από τα τρόφιμα φτάνει σε επικίνδυνα επίπεδα
Κοινοποιήστε: