Ο διαβήτης και η υψηλή αρτηριακή πίεση είναι οι πιο συνηθισμένοι παράγοντες κινδύνου για νεφρική νόσο. Ωστόσο, η παχυσαρκία, το κάπνισμα, η γενετική, το φύλο και η ηλικία μπορούν επίσης να αυξήσουν τον κίνδυνο . Το ανεξέλεγκτο σάκχαρο στο αίμα και η υψηλή αρτηριακή πίεση προκαλούν βλάβη στα αιμοφόρα αγγεία στα νεφρά, μειώνοντας την ικανότητά τους […]
The post Νεφρική νόσος : Τρόφιμα κατάλληλα για κατανάλωση appeared first on Tromaktiko.gr.
Το Διαβάσαμε Νεφρική νόσος : Τρόφιμα κατάλληλα για κατανάλωση
Κοινοποιήστε: