Είναι αρκετοί εκείνοι που προτιμούν τα βιολογικά προϊόντα για το τραπέζι τους. Είτε πρόκειται για φρούτα είτε πρόκειται για λαχανικά. Τώρα νέα έρευνα Γάλλων επιστημόνων δείχνει πως η κατανάλωση βιολογικών προϊόντων μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο για μερικά είδη καρκίνου. Οι ερευνητές, με επικεφαλής την επιδημιολόγο Τζούλια Μπόντρι του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας και Ιατρικής Έρευνας […]
The post Καρκίνος: Όσοι τρώνε βιολογικά προϊόντα κινδυνεύουν λιγότερο appeared first on tromaktiko.
Το Διαβάσαμε Καρκίνος: Όσοι τρώνε βιολογικά προϊόντα κινδυνεύουν λιγότερο
Κοινοποιήστε: