Το να τρώτε λιγότερο κρέας είναι ένας απλός και σίγουρος τρόπος για να μειωθεί η πιθανότητα να εμφανιστεί ο καρκίνος. Και μάλιστα αρκετές μορφές της νόσου. Αυτό προτείνει μια μελέτη που δημοσιεύτηκε από την BMC Medicine. Οι ερευνητές συνέλεξαν δεδομένα υγείας από περίπου 472.000 ενήλικες ηλικίας 40 έως 70 ετών. Αυτοί οι άνθρωποι ανέφεραν πόσο […]
The post Καρκίνος: Η μείωση κατανάλωσης του κρέατος μειώνει και τον κίνδυνο appeared first on Tromaktiko.gr.
Το Διαβάσαμε Καρκίνος: Η μείωση κατανάλωσης του κρέατος μειώνει και τον κίνδυνο
Κοινοποιήστε: