Τα λουλούδια αποτελούν μέρος της διατροφής μας εδώ και χιλιάδες χρόνια. Κινέζοι μάγειρες πειραματίζονταν με βρώσιμα λουλούδια το 3.000 π.Χ. Οι Ρωμαίοι χρησιμοποιούσαν βιολέτες και τριαντάφυλλα στο φαγητό τους, καθώς και λεβάντα σε σάλτσες. Η πρακτική συνεχίζεται ακόμη και σήμερα, με πολλά εστιατόρια να χρησιμοποιούν πέταλα για να προσθέσουν μια μοναδική γεύση και εμφάνιση. Αλλά […]
The post Εδώδιμα άνθη: Βρώσιμα λουλούδια, ένας πολύχρωμος θησαυρός γαστρονομίας appeared first on Tromaktiko.gr.
Το Διαβάσαμε Εδώδιμα άνθη: Βρώσιμα λουλούδια, ένας πολύχρωμος θησαυρός γαστρονομίας
Κοινοποιήστε: