Όλοι έχουν μια άποψη για αυτό το θέμα, είτε είναι περιστασιακοί καταναλωτές κρασιού ή είναι φανατικοί οινόφιλοι. Ως σχετικοί νεοεισερχόμενοι στην βιομηχανία, υπάρχει ένα στίγμα που συνδέεται με τους οίνους που έχουν βιδωτά καπάκια ή twist-off, πιθανότατα επειδή αρχικά χρησιμοποιήθηκαν για να σφραγίσουν κρασιά που ήταν οικονομικά. Ωστόσο, σύμφωνα με την πιστοποιημένη sommelier, συγγραφέα και […]
The post Γιατί τα βιδωτά πώματα μπορεί να είναι καλύτερα από τους φελλούς, σύμφωνα με μια sommelier appeared first on tromaktiko.
Το Διαβάσαμε Γιατί τα βιδωτά πώματα μπορεί να είναι καλύτερα από τους φελλούς, σύμφωνα με μια sommelier
Κοινοποιήστε: