Νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Nutrients δείχνει ότι τα άτομα με υψηλότερο επίπεδο DHA στο αίμα έχουν 49% λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν νόσο Αλτσχάιμερ έναντι εκείνων με χαμηλότερα επίπεδα, σύμφωνα με το αμερικανικό Ινστιτούτο Ερευνών Λιπαρών Οξέων (FARI). Η μελέτη, με επικεφαλής τον δρ. Aleix Sala-Vila, πρότεινε ότι η παροχή επιπλέον διατροφικών Ω3 […]
The post Αλτσχάιμερ: 49% μικρότερος κίνδυνος αν έχετε αρκετά Ω3 λιπαρά οξέα στο αίμα appeared first on Tromaktiko.gr.
Το Διαβάσαμε Αλτσχάιμερ: 49% μικρότερος κίνδυνος αν έχετε αρκετά Ω3 λιπαρά οξέα στο αίμα
Κοινοποιήστε: