20.2 C
Αθήνα
22 Σεπτεμβρίου 2020
Kliktv.gr
Διαφορα

Ωροσκόπιο Πανσέληνος 09/02

Ωροσκόπιο Πανσέληνος 09/02 . μέρος β

Ωροσκόπιο Πανσέληνος Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η Παρθένος θα αποκτήσει νέες συνήθειες κατά τη διάρκεια της πανσελήνου του Φεβρουαρίου.Συνήθως οι πανσέληνοι δημιουργούν την αίσθηση, ότι υπάρχουν νέες ευκαιρίες σε κάθε γωνία. Και για την Παρθένο, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει την ανταλλαγή παλιών συνηθειών με νέες… ειδικά σε ό,τι αφορά την υγεία και την ευεξία. Ενδέχεται να αισθάνεστε εμπνευσμένοι για να συμμετάσχετε σε μια τάξη ή να πάρετε μαθήματα γιόγκα, σαν τρόπο διαχείρισης της πίεσης που αισθάνεσθε.

Η δημιουργικότητα πλανάται επίσης στην ατμόσφαιρα, οπότε μην φοβάστε να βγείτε από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας και να εξερευνήσετε κάτι καινούργιο. Η Παρθένος μπορεί να είναι ένα πολύ δομημένο ζώδιο, επομένως μπορεί να σας φανεί αρκετά δύσκολο, το να αλλάξετε τη ρουτίνα σας. Αλλά δεδομένου ότι είναι ένας τόσο εμπνευσμένος χρόνος…. αξίζει την όλη προσπάθεια.

Ζυγός (Σεπτέμβριος 23 – Οκτ. 22)

Ο Ζυγός θα νιώσει πιο κοντά στους φίλους και την οικογένειά του κατά τη διάρκεια της πανσελήνου.

Ο Ζυγός θα αισθανθεί πολύ κοντά στους φίλους και την οικογένειά του αυτή την πανσέληνο. Μη φοβάστε να είστε περισσότερο εκφραστικοί για την αγάπη που αισθάνεστε απέναντί τους. Στείλτε μερικά προσεκτικά γραμμένα κείμενα και επανασυνδεθείτε με φιλαράκια σας, που έχετε καιρό να τα δείτε.

Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα έργο, με το οποίο έχετε παθιαστεί εδώ και καιρό. Αν είχατε μια μεγάλη ιδέα στο πίσω μέρος του μυαλού σας, θα φανεί όπως μπορείτε τελικά να το κάνετε πραγματικότητα.

Διαβαστε  στο Ωροσκοπιο Πανσεληνος στον Λεοντα τις προβλέψεις για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ωροσκόπιο Πανσέληνος Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός μπορεί να βιώσει κάτι διασκεδαστικό στην ερωτική του ζωή κατά την πανσελήνου του Φεβρουαρίου.

Θα εργαστείτε από το σπίτι κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου…αφού αυτή είναι η έδρα σας. Δείτε τις επιλογές σας και ίσως παρατηρήσετε ότι έχετε κάνει περισσότερη δουλειά! Επίσης θα εμφανιστούν μερικές καινούργιες ευκαιρίες.

Το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις σας. Μπορεί να σας προσελκύσει κάποιος που τυπικά δεν είναι ο «τύπος» σας ή να συναντήσετε κάποιον, σε ένα απροσδόκητο μέρος. Θα έρθει σαν μια ευχάριστη έκπληξη, έπειτα από τόσους μήνες που νιώθατε «εκτός» στα ερωτικά σας.

zwdia-66

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης θα έχει θεία επιφοίτηση, κατά τη διάρκεια της πανσελήνου.

Θα νιώσετε σαν να είναι όλα μια χαρά στον κόσμο. Και σ’ αυτή τη χαλαρή κατάσταση, μπορεί να έχετε αρκετές φαεινές ιδέες….ίσως περισσότερο από το συνηθισμένο. Αυτή η πανσέληνος θα είναι πολύ καλή για τα οικονομικά σας ή για να σκεφτείτε τρόπους να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να κερδίσετε χρήματα από ένα χόμπι σας, στο οποίο είστε αρκετά καλοί.

Φυσικά εξακολουθείτε να είστε ο συνηθισμένος, περιπετειώδης εαυτός σας…μόνο ίσως λίγο πιο ενισχυμένοι. Το σημερινό βράδυ, θα περάσετε υπέροχα. Ωστόσο, μην σκεφτείτε ένα τυπικό ραντεβού. Σκεφτείτε κάτι πιο συναρπαστικό! Κάτι που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν με το σύντροφό σας. Θα αναζωογονήσει το πάθος και τη φλόγα στη σχέση σας.

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο Πανσέληνος Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Αιγόκερως θα αναγνωριστεί από τους γύρω του κατά τη διάρκεια της πανσελήνου.

Θα νιώσετε ότι η δυνατή σας προσωπικότητα είναι ισχυρότερη από το συνηθισμένο αυτή την πανσέληνο…οπότε μην εκπλαγείτε αν νιώσετε πολύ δυνατοί σε διάφορες κοινωνικές καταστάσεις.

Μπορεί να εκπλαγείτε από τα πράγματα που λέτε, αλλά μην αφήσετε να σας αποθαρρύνουν, να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Οι άλλοι γύρω σας, σας παρατηρούν…γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε κάποια επαγγελματική προώθηση ή μια αύξηση.

Αν έχετε ενδιαφέρουσες ιδέες, προχωρήστε…. και μοιραστείτε τις. Είναι πάντα καλύτερο να μιλήσετε και να μοιραστείτε ό,τι σκέφτεστε, από το να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας και να νιώσετε λυπημένοι αργότερα.

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκοπιο Αφροδιτης τις προβλέψεις για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο Υδροχόος θα δει πολλά πράγματα να συμβαίνουν στην ερωτική του ζωή.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, ο οίκος των σχέσεων σας, θα πάρει φωτιά. Αν ψάχνετε για έρωτα και πάθος, πρέπει να αφήσετε όλους τους φόβους σας και να κάνετε τη «βουτιά». Για μερικούς, αυτό σημαίνει ότι τελικά θα ανοίξουνε το προφίλ τους στο ίντερνετ, για κάποιους άλλους, θα σημάνει την αποφυγή των φόβων που έχουν προκληθεί από προηγούμενες σχέσεις και θα αφήσουνε τον εαυτό τους να είναι ευάλωτος.

Ο Λέων είναι γνωστός για την κοινωνικότητά του…γι’ αυτό κάντε μια προσπάθεια αυτή την πανσέληνο. Όλα αυτά θα σας επιτρέψουν να μεγαλώσετε….και να γίνετε μια καλύτερη έκδοση του εαυτού σας.

Διαβαστε  στο Ωροσκοπιο Πανσεληνος στον Λεοντα τις προβλέψεις για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθύες πρέπει να ασχοληθούν με την τέχνη και τον πολιτισμό κατά τη διάρκεια της πανσελήνου.

Οι Ιχθύες θα αισθανθούν την έντονη επιθυμία να δαπανήσουν περισσότερα χρήματα από ό, τι συνήθως, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε υπέρβαση του προϋπολογισμού τους. Να είστε ενήμεροι για αυτό και να αγκαλιάσετε την ενέργεια του Λέοντα, παρέα με τα χρήματά σας, απολαμβάνοντας την εμπειρία της διασκέδασης.

300x300a

Αυτή η πανσέληνος θα είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με κάτι που θα εμπλουτίσει το πνεύμα σας και την αίσθηση της κουλτούρας σας. Περάστε τη μέρα σας σε ένα μουσείο ή μια γκαλερί τέχνης!

Αυτό το είδος των εκδηλώσεων, θα σας εμποδίσει από το να νιώσετε εξουθενωμένοι. Βγείτε στον κόσμο και θα αισθανθείτε πολύ πιο ανανεωμένοι και εμπνευσμένοι.

Οποιαδήποτε πανσέληνος είναι ένα καλό διάστημα, για να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στην καριέρα σας, τις σχέσεις σας και τη ζωή σας γενικότερα, και να αξιολογήσετε πώς προχωράνε τα πράγματα στη ζωή σας. Και για πολλά ζώδια… χάρη στην ισχυρή και διασκεδαστική ενέργεια του Λέοντα, αυτό θα φανεί πιο εύκολο από ποτέ!

Διαβαστε  στο Ωροσκοπιο Πανσεληνος στον Λεοντα τις προβλέψεις για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

The post Ωροσκόπιο Πανσέληνος 09/02 appeared first on ζώδια.

Το Διαβάσαμε Ωροσκόπιο Πανσέληνος 09/02

Related posts

Η Τουρκία καταγγέλλει κυρώσεις σε εταιρεία της από την ΕΕ – Παραβίασε το εμπάργκο στη Λιβύη

rularulina_xo0ks4zq

Νέες σφαγές στην Κολομβία με αρκετούς νεκρούς

rularulina_xo0ks4zq

Παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη διάσκεψη κορυφής των Ηνωμένων Εθνών

rularulina_xo0ks4zq