
Μια συγκλονιστική υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου αποκαλύφθηκε από την εκπομπή Live News του Mega.
Δίωξη για αποπλάνηση έχει ασκηθεί σε 36χρονη καθηγήτρια από τα βόρεια προάστια που φέρεται να αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της.
Η φιλόλογος έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον 13χρονο και κατηγορείται ότι είχε ερωτικές σχέσεις μαζί του στο σπίτι αλλά και σε ξενοδοχείο.
Μάλιστα, φέρεται να του είχε πει πως είχε συγκεντρώσει αρκετά χρήματα προκειμένου να φύγουν και να ζήσουν στο εξωτερικό.
Η γυναίκα είχε πείσει τον 13χρονο ότι είναι ερωτευμένη μαζί του και πως μεγάλη της επιθυμία ήταν να ζήσουν σε κάποια πόλη της Ευρώπης όπου κανείς δεν θα μπορούσε να μπει εμπόδιο στον έρωτά τους.
Η σχέση τους φέρεται να διήρκεσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς οι γονείς είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη στην 36χρονη φιλόλογο.
Νομικές και δικαστικές πηγές αναφέρουν πως η αποπλάνηση αποδεικνύεται από ευρήματα στο κινητό του 13χρονου με σχετικές εκμυστηρεύσεις.
Ακόμα, η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων πως ανακάλυψε στον υπολογιστή του γιου της άσεμνες φωτογραφίες, βίντεο και προκλητικά μηνύματα.
Η 36χρονη είναι σε διάσταση εδώ και καιρό με τον σύζυγό της, ενώ είναι και μητέρα ενός κοριτσιού.
Διαβάστε ακόμα: Eμπρηστική επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου
Το Διαβάσαμε Φιλόλογος κατηγορείται ότι αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Κοινοποιήστε: