Kliktv.gr
  • Αρχική
  • Ελλαδα
  • Κοσμος
  • Περιβαλλον
  • Αθλητικα
  • Lifestyle
  • Υγεια
  • Γυναικα
  • Πολιτισμός
    • Βιβλιο
    • Θέατρο
    • Μουσική
  • Τεχνολογια
  • Auto-Moto
  • Διαφορα
    • Survivor
    • Οι Προδότες
    • Θέατρο
    • Κοινωνικά
    • Συνταγές
☰
Kliktv.gr
Home > Ελλαδα
185 views 0 sec 0 Comment

Τσουκαλάς κατά κυβέρνησης για πόρισμα ΕΟΔΑΣΑΑΜ: Τεράστιο φιάσκο, Βατερλό

rularulina_xo0ks4zq - 9 Απριλίου 2025

Κοινοποιήστε:

  • Facebook
  • X
Τσουκαλάς-κατά-κυβέρνησης-για-πόρισμα-ΕΟΔΑΣΑΑΜ:-Τεράστιο-φιάσκο,-Βατερλό

Σύμφωνα με τον κ. Τσουκαλά στάση του ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη που δικαιώνεται αυτή τη στιγμή

Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε για πολλοστή φορά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς με αφορμή το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ.

«Αυτό είναι ένα τεράστιο φιάσκο πρώτα απ’ όλα, ένα Βατερλό. Εδώ η κυβέρνηση πανηγύριζε ότι έφτιαξε και έλεγε για συλλογική κατάκτηση τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ και σήμερα αποδεικνύεται ότι το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ έχει γίνει από την ίδια την κυβέρνηση κουρελόχαρτο» τόνισε ο Κώστας Τσουκαλάς μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8.

«Ο πρόεδρος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ λέει άλλο πράγμα ανά πέντε ώρες. (…) Εγώ θυμάμαι τον ίδιο, την ίδια μέρα που το ανακοίνωσε να βγαίνει και να λέει ότι έχουν ευθύνη οι αξιωματούχοι για τον θάνατο και μετά να λέει τελικά δεν εννοούσα αυτό. Και μετά να λέει άλλα για την πυρόσφαιρα, άλλα να λέει τώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσουκαλάς.

«Εμείς λέγαμε κάτι πάρα πολύ απλό και δικαιωνόμαστε. Τι μας έλεγε η κυβέρνηση; Περιμένετε να βγει το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ γιατί αυτό θα είναι το επίσημο κρατικό πόρισμα;, το Ιερό Ευαγγέλιο. Τι είπε ο Ανδρουλάκης; Δεν κάνω πρόταση δυσπιστίας μέχρι να βγει το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ. Αυτό που μου λέει η κυβέρνηση ότι είναι το επίσημο κρατικό πόρισμα. (…) Η στάση του ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη που δικαιώνεται αυτή τη στιγμή. Αυτή η οποία πήγε θεσμικά. Αυτή η οποία δεν είπε υπερβολές» επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

«Μας εγκαλούσε αυτή η κυβέρνηση γιατί το ΄23 δεν ψηφίσαμε τον νόμο που έκανε τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ. Τι λέγαμε εμείς; Η ευρωπαϊκή οδηγία του ΄16 έλεγε να τον κάνεις Ανεξάρτητη Αρχή. Εσύ τον έκανες αυτοτελή φορέα του υπουργείου Μεταφορών. Ποιος διόρισε τον πρόεδρο; Αυτόν τον πρόεδρο που αλλάζει γνώμη ποιος τον διόρισε; Με τι κριτήρια τον διόρισε; Αν είχαν ακούσει εμάς που λέγαμε να είναι Ανεξάρτητη Αρχή, θα είχε διοριστεί ένας πρόεδρος που θα ήταν με άλλα προσόντα και όχι ένας δικηγόρος; Δεν πρέπει να απολογηθεί η κυβέρνηση για αυτές τις επιλογές, για ένα φιάσκο το οποίο γεννάει καχυποψία;» συνέχισε ο κ. Τσουκαλάς.

«Δεν μπορεί να κρυφτούν οι ευθύνες. Εδώ, εμένα μου δίνεται η αίσθηση ότι πάνε απλά να τον χρησιμοποιήσουν και να τον ξανακάνουν και αυτόν αποδιοπομπαίο τράγο, όπως κάνανε με τον κύριο Τριαντόπουλο. (…) Οι ευθύνες της επιλογής δεν μπορεί έτσι, με μια μονοκονδυλιά να σβήνονται» συμπλήρωσε.

Για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ

Σε ό, τι αφορά στο κλίμα εσωστρέφειας στο ΠΑΣΟΚ και την παραπομπή της κ. Μπατζελή στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ο κ. Τσουκαλάς, κληθείς να κάνει κάποιο σχόλιο, ανέφερε τα εξής.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι προσηλωμένο στο να κάνει δομική αντιπολίτευση στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτός είναι ο πολιτικός αντίπαλός μας. Νομίζω ότι η αντιπολίτευση στον Νίκο Ανδρουλάκη δεν βοηθάει το σχέδιο στο να φύγει η δεξιά και στο να φύγει η Νέα Δημοκρατία από την διακυβέρνηση και να γίνει πράξη η πολιτική αλλαγή. Χρειάζεται να έχουμε ενιαία φωνή ακριβώς για να ανακεφαλαιοποιούνται οι πρωτοβουλίες που παίρνουμε, που θεωρώ ότι είναι θετικές και δικαιώνονται. Και δικαιώνονται και στο ζήτημα των Τεμπών αλλά και σε μια σειρά κοινωνικών ζητημάτων».

Πηγή

PREVIOUS

Εκρέμ Ιμάμογλου: Ανακηρύχθηκε επίτιμος Δημότης Παρισιού

NEXT

Έκτακτη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: Μην πατήσετε αυτά τα πλήκτρα αν σας πάρουν τηλέφωνο
Related Post
Πρώην-διευθυντής-Αυγής:-Βαριά-υπονοούμενα-για-τη-θητεία-Κασσελάκη-στον-ΣΥΡΙΖΑ
12 Σεπτεμβρίου 2024
Πρώην διευθυντής Αυγής: Βαριά υπονοούμενα για τη θητεία Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ
Η-Χεσμπολάχ-προειδοποιεί-το-Ισραήλ:-Σας-περιμένουν-«εκπλήξεις»
25 Μαΐου 2024
Η Χεσμπολάχ προειδοποιεί το Ισραήλ: Σας περιμένουν «εκπλήξεις»
Η-φόρμουλα-για-να-σηκώνεις-όλο-και-μεγαλύτερα-βάρη
2 Δεκεμβρίου 2023
Η φόρμουλα για να σηκώνεις όλο και μεγαλύτερα βάρη
Αιφνιδιαστική-έφοδος-του-αντεισαγγελέα-του-Αρείου-Πάγου-στην-ΕΥΠ
25 Ιουνίου 2024
Αιφνιδιαστική έφοδος του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου στην ΕΥΠ
Comments are closed.

Follow me on Blogarama

klikTv.gr

Το kliktv.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω “δεσμών”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το kliktv.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Διαβάστε περισσότερα στους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

Contact us: info@kliktv.gr
  • KlikTv
  • Privacy
  • Contact
Contact us: info@kliktv.gr © Copyright 2013-2023 - Kliktv.gr. All Rights Reserved