30.5 C
Αθήνα
1 Οκτωβρίου 2022
Kliktv.gr
Lifestyle

Το Κόκκινο Ποτάμι – Αναστασία Παντούση: «Δε θα είναι εύκολη η κατάσταση για την Ιφιγένεια» (videos)

Τα γυρίσματα  της πολυαναμενόμενης σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια» έχουν ξεκινήσει. Η ιστορική δραματική σειρά, που καθήλωσε τους τηλεθεατές, επιστρέφει τη νέα σεζόν στο Open. 

Η κάμερα της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς στη Θεσσαλονίκη, όπου συνάντησε την τηλεοπτική «Ιφιγένεια». Η Αναστασία Παντούση δήλωσε στην εκπομπή του Open:
«Θεωρούσαμε ότι η σειρά είχε ολοκληρωθεί, δεν γνωρίζαμε ότι θα γίνει και δεύτερος κύκλος. Όταν ο κ. Μανουσάκης μου το ανακοίνωσε τηλεφωνικά πραγματικά εξεπλάγην, δεν το περίμενα καθόλου. Βρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη για γυρίσματα, έχουμε ήδη δεχθεί την αγάπη του κόσμου.

Δεν γνωρίζω τι ακριβώς θα κάνει η Ιφιγένεια, παίρνουμε το σενάριο των επεισοδίων στα χέρια μας και ανυπομονούμε κι εμείς να δούμε τη συνέχεια. Σίγουρα δε θα είναι εύκολη η κατάσταση για την Ιφιγένεια, σε εκείνη την εποχή τίποτα δεν ήταν εύκολο». 
Στην εκπομπή μίλησε νωρίτερα και ο Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος πριν λίγο καιρό είπε το πρώτο «Μοτέρ Πάμε!» και η ιστορία ξεκίνησε από εκεί που την αφήσαμε.
Σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση του Open, στον 2ο κύκλο η Ιφιγένεια προσπαθεί να βρει τον Μίλτο, μη γνωρίζοντας πως ο αγαπημένος της έχει σκοτωθεί. Φτάνει στη Θεσσαλονίκη και εκεί συναντά τον Δημοσθένη Μαντά, τον γιατρό που θα προσπαθήσει να σώσει το παιδί της και θα τη βοηθήσει στην αναζήτησή της για τον Μίλτο στα βάθη της Τουρκίας. Παράλληλα με την περιπέτεια της Ιφιγένειας και του Δημοσθένη και την εξέλιξη της σχέσης τους, παρακολουθούμε ιστορίες προσφύγων και πώς αλλάζει η ζωή τους από τη μία στιγμή στην άλλη εξαιτίας των διεθνών συμφερόντων της εποχής. Όλη η πλοκή διαδραματίζεται με φόντο τα ιστορικά γεγονότα που συγκλόνισαν τον Ελληνισμό κατά το διάστημα 1919-1923.
Η συνέχεια του «Κόκκινου Ποταμιού» θα εξελιχθεί σε τρεις θεματικούς κύκλους, με παράλληλες ιστορίες που εκτυλίσσονται στην Ελλάδα, στην Τουρκία, στον Πόντο, και φυσικά στη Σμύρνη, όπου θα «βιώσουμε» ξανά την απελπιστική καταστροφή της το 1922.
Πρωταγωνιστούν: Αναστασία Παντούση, Όμηρος Πουλάκης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Σωτήρης Χατζάκης, Φίλιππος Σοφιανός, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Άννα Μάγκου, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαριάνθη Σοντάκη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Λάμπρος Κτεναβός, Πέρης Μιχαηλίδης,Μιχάλης Μαρκάτης, Μαρία Παπαφωτίου, Ηρώ Μουκίου, Τάσος Σωτηράκης, Πέτρος Ξεκούκης, Εύα Σιμάτου, Μανταλένα Παπαδάτου, Σταμάτης Τζελέπης, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Φωτίδης, Δήμητρα Σιγάλα, Μανώλης Κλωνάρης, Τάκης Σακελλαρίου, Παυλίνα Ζάχρα, Παύλος Κουρτίδης, Μαριάννα Κιμούλη, Γιώργος Χαλεπλής, Μαίρη Χήναρη, Γιώργος Ματαράγκας, Γιάννης Ίτσιος κ.α.

Το Διαβάσαμε Το Κόκκινο Ποτάμι – Αναστασία Παντούση: «Δε θα είναι εύκολη η κατάσταση για την Ιφιγένεια» (videos)

Related posts

Τρία μίλια: Επεισόδια 76 – 77 – 78 – 79 – 80, 2ος κύκλος

rularulina_xo0ks4zq

Το κανάλι που «έβαλε χέρι» στις εκπομπές του για τη σκληρή κριτική στο GNTM (video)

rularulina_xo0ks4zq

Διέπραξαν 33 απάτες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, η λεία τους ξεπερνά τις 100.000 ευρώ

rularulina_xo0ks4zq
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com