26 April, 2019
Home / Διαφορα  / Τι λαθρομετανάστες αποβιβάζονται στην Ελλάδα. Για να μην μας δουλεύουν οι αλληλέγγυοι….

Τι λαθρομετανάστες αποβιβάζονται στην Ελλάδα. Για να μην μας δουλεύουν οι αλληλέγγυοι….

Παρατηρείστε προσεκτικά τις φωτογραφίες και προσπαθείστε να εντοπίσετε πόσες γυναίκες παιδιά και ηλικιωμένους βλέπετε….


Οταν λέμε ότι το 95% των λαθρομεταναστών είναι νεαροί άντρες σε στρατεύσιμη ηλικία δηλαδή τζιχαντιστές ή λιποτάκτες Σύριοι και διάφοροι άλλοι οικονομικοί λαθρομετανάστες από Ιράκ, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Αφρικανικές χώρες κλπ…. οι οποίοι πλησιάζοντας τα ελληνικά νησιά πετούν ταυτότητες και διαβατήρια στην θάλασσα…. για να παρουσιάζονται ως ανήλικοι και με ότι στοιχεία θέλουν… δεν κάνουμε πλάκα….
Φανταστείτε πόσο στημένες είναι οι φωτογραφίες που δείχνουν παιδάκια και γυναίκες… από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ που τους λένε όλους «πρόσφυγες» και προσπαθούν να προκαλέσουν το δημόσιο συναίσθημα….
Και μην ξεχνάτε και το μικρό παιδάκι τον Αϊλάν τον οποίο μετέφεραν οι δημοσιογράφοι και οι ΜΚΟ από άλλο σημείο για να τον φωτογραφίσουν!!!!!! 

Ο νεοταξικός εποικισμός της Ευρώπης με σκοπό την πολυπολιτισμικότητα, την κατακόρυφη άνοδο της εγκληματικότητας και την φυσική αντίδραση των Ευρωπαίων πολιτών που αναπόφευκτα θα στραφούν προς την ακροδεξιά (όπως και συμβαίνει) και στο τέλος την αναπόφευκτη σύγκρουση των πολιτισμών που θα πυροδοτήσει την ακάτασχετη βία και αναρχία σε όλες τις χώρες τις Ευρώπης (πλην εκείνων που κλείνουν τα σύνορά τους και διώκονται από την νεοταξική ΕΕ και τον ξεπουλημένο στον Σόρος ΟΗΕ) έχουν σαν τελικό στόχο την επικράτηση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης…
Οταν το πρόβλημα της άναρχης βίας δεν θα λύνεται στον κόσμο, τότε απελπισμένοι οι λαοί θα ζητήσουν την λύση της ενιαίας παγκόσμιας εξουσίας που θα παρουσιάσουν οι νεοταξίτες (μυστικές λέσχες και στοές) ως την μόνη λύση για την σωτηρία της ανθρωπότητας….


Δυστυχώς όλα αυτά τα σχέδια της ανομίας έχουν στο επίκεντρο την στρατηγική θέση της πατρίδας μας η οποία συν τοις άλλοις έχει να αντιμετωπίσει και την πίεση των Τούρκων που εκμεταλλευόμενοι την συγκυρία σπρώχνουν προς την Ελλάδα εκατομμύρια λαθρομετανάστες με πιαθνή εγκληματική συμπεριφορά…. και κρατώντας στην χώρα τους μόνο τους αληθινούς πρόσφυγες. Δηλαδή οικογένειες και μορφωμένους.


Και μην ξεχνάμε ότι ανάμεσα τους υπάρχουν δεκάδες ή και εκατοντάδες πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκίας… 
Σε όλα αυτά τι αντιπαρατάσσει η πατρίδα μας;
Η προδοσία και ο ανθελληνισμός των κυβερνώντων όλων των παρατάξεων που έχουν κυριολεκτικά ξεπουληθεί στην Νέα Τάξη, μας έχει οδηγήσει σε υπογραφές Συνθηκών όπως το Δουβλίνο Ι και ΙΙ με τους εταίρους μας στην νεοταξική ΕΕ, στις οποίες έχουμε υπογράψει ότι ως χώρα της ΕΕ πρώτης υποδοχής των «προσφύγων» είμαστε υποχρεωμένοι να τους κρατούμε στο ελληνικό έδαφος μέχρι κάποια ευρωπαϊκή χώρα να ευαρεστηθεί να πάρει μερικούς….
Αλλά δεν έφτανε αυτό…

Οι ντόπιοι δωσίλογοι αποκαλούν φασίστες και ρατσιστές όσους εναντιώνονται σε αυτά τα σχέδια και ταυτόχρονα προωθούν συνέχεια νομοθεσίες που να δίνουν εύκολα και με γελοίες διαδικασίες την ελληνική ιθαγένεια (ούτε καν υπηκοότητα) στους λαθρομετανάστες…
Ταυτόχρονα με τα μνημόνια που με τεχνητό τρόπο μας έφεραν, για να προκαλέσουν οικονομική και κοινωνική κρίση και απώλεια της εθνικής μας ανεξαρτησίας ταυτόχρονα με το ξεπούλημα της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας μας, οδηγούν εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες και Ελληνίδες σε νεαρή παραγωγική ηλικία στον δρόμο της μετανάστευσης κι έτσι καταφέρνουν να αλλοιώνουν πληθυσμιακά την Ελλάδα, να δημιουργούν μειονότητες αλλοδαπών και μια πολυπολιτισμική κοινωνία ανθρώπων με τελείως ξένη προς τον ελληνισμό κουλτούρα…


Σε όλα αυτά η μόνη αντίσταση είμαστε εμείς οι Ελληνες πατριώτες…
Συνταχθείτε όλοι και βρείτε προσωπικότητες και κόμματα που να εκφράζουν την αντίσταση σε όλο αυτό το αίσχος… Είναι καθήκον προς τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας και τα παιδιά μας…

ΘΑΝΟΣ

ΠΗΓΗ

Πηγή Τι λαθρομετανάστες αποβιβάζονται στην Ελλάδα. Για να μην μας δουλεύουν οι αλληλέγγυοι….