Klik Web Tv Radio and News
Kliktv.gr
  • Αρχική
  • Ελλαδα
  • Κοσμος
  • Περιβαλλον
  • Αθλητικα
  • Lifestyle
  • Auto-Moto
  • Υγεια
  • Γυναικα
  • Πολιτισμός
  • Τεχνολογια
  • Διαφορα
    • Survivor
    • Μουσική
    • Θέατρο
    • Κοινωνικά
    • Συνταγές
☰
Kliktv.gr
Home > Διαφορα
14 views 6 secs 0 Comment

Συνταγή για μια γλυκιά … αμαρτία!

rularulina_xo0ks4zq - 30 Απριλίου 2020

Κοινοποιήστε:

  • Twitter
  • Facebook

Μια συνταγή για ένα υπέροχο, γλυκό. Ένα γλύκισμα με πέντε στρώσεις,πέντε διαφορετικές γεύσεις που ενώνονται και απογειώνουν τη γεύση. Προσθέστε και το ξύσμα σοκολάτας και απολαύστε extra γεύση

Υλικά συνταγής

Για τη βάση:

  • 1 φλ. τσαγιού καρύδια θρυμματισμένα
  • 3 κ.σ. λευκή ζάχαρη
  • 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
  • 1 φλ. τσαγιού αλεύρι

Για τη κρέμα τυριού:

  • 3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
  • 220 γρ. τυρί κρέμα [τύπου Philadelphia]
  • 1 φλ. τσαγιού σαντιγί

Για τη κρέμα βανίλια:

  • 1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια των 125 γρ.
  • γάλα η ποσότητα που αναγράφεται στη συσκευασία *

Για τη κρέμα σοκολάτας:

  • 1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα των 125 γρ.
  • γάλα η ποσότητα που αναγράφεται στη συσκευασία *

Για την επικάλυψη:

  • 2 φλ. τσαγιού σαντιγί
  • ξύσμα σοκολάτας
 Εκτέλεση συνταγής
  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και βουτυρώνετε ένα πυρέξ διαστάσεων 22 X 32 εκ.
  2. Για τη βάση: Χτυπάτε στο μίξερ όλα τα υλικά για τη βάση, στρώνετε το μείγμα στο πυρέξ και το ψήνετε στο προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά. Το βγάζετε από το φούρνο και το αφήνετε να κρυώσει.
  3. Για τη κρέμα τυριού: Χτυπάτε στο μίξερ το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτετε και τη σαντιγί και χτυπάτε για λίγο να ενσωματωθεί.
  4. Για τις κρέμες βανίλιας και σοκολάτας: Ετοιμάστε ξεχωριστά τις κρέμες σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. [Προαιρετικά προσθέστε στη κρέμα βανίλιας 1-2 σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής κίτρινο].
  5. Για την συναρμολόγηση: Απλώστε το μείγμα τυριού πάνω από τη βάση. Πάνω από το μείγμα τυριού προσθέτετε ομοιόμορφα τη κρέμα σοκολάτας και από πάνω τη κρέμα βανίλιας. Τέλος προσθέτετε και τη σαντιγί την ισιώνετε καλά με μια μαρίζ, πασπαλίζετε με το ξύσμα σοκολάτας και τη βάζετε στο ψυγείο να παγώσει καλά πριν σερβίρετε.

* Αν θέλετε μια πιο σταθερή και σφιχτή κρέμα αφαιρέστε 1/4-1/2 φλ. τσαγιού γάλα [θα δείτε πόσο σφιχτή σας αρέσει] από τη προτεινόμενη ποσότητα στη συσκευασία.

γλυκιά … αμαρτία!3

Πηγή

The post Συνταγή για μια γλυκιά … αμαρτία! appeared first on LINE LIFE.

Το Διαβάσαμε Συνταγή για μια γλυκιά … αμαρτία!

Ετικέτες: 45

PREVIOUS

Εντυπωσιακό βίντεο: H νέα παραλία Θεσσαλονίκης πριν και μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας

NEXT

Η ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά έσωσε άντρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει
Related Post
18 Ιουνίου 2022
Τραγωδία: Νεκροί σε τροχαίο δύο ηθοποιοί της σειράς The Chosen One
28 Ιουνίου 2022
Κρήτη: Κρατούμενος αυτοκτόνησε μόλις έφτασε με μεταγωγή στις Φυλακές Νέας Αλικαρνασσού
31 Αυγούστου 2022
Κέρκυρα: Γιαγιά και εγγονή έπεσαν σε πηγάδι – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
7 Απριλίου 2020
Δείτε τους λόγους που μπορούν να μπλοκάρουν την ανδρική γονιμότητα και περιορίστε τους
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Follow me on Blogarama

klikTv.gr

Το kliktv.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω “δεσμών”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το kliktv.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Διαβάστε περισσότερα στους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

Contact us: info@kliktv.gr
  • KlikTv
  • Privacy
  • Contact
Contact us: info@kliktv.gr © Copyright 2013-2023 - Kliktv.gr. All Rights Reserved