18 January, 2019
Home / Γυναικα  / Πως να κάνεις την πρώτη κίνηση μέσω γραπτών μηνυμάτων!

Πως να κάνεις την πρώτη κίνηση μέσω γραπτών μηνυμάτων!

grapta minimata

Έχουν περάσει εκείνες οι μέρες που το κορίτσι περίμενε από τον άνδρα να κάνει την πρώτη κίνηση. Οι γυναίκες αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αρχίζουν και αυτές να ζητάνε ραντεβού από κάποιο αγόρι που τους ενδιαφέρει. Η αλήθεια είναι ότι στις μέρες μας πολλές φορές η γυναίκα κάνει την πρώτη κίνηση και αυτό μπορεί να τρομάζει κάποιους αλλά κατά τη γνώμη μου είναι εκπληκτικό!

Ωστόσο, ακόμη κι αν έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση για να κάνεις την πρώτη κίνηση, μπορεί να είναι και τρομακτικό. Αυτό που μπορεί να το κάνει ευκολότερο είναι να δείξεις ενδιαφέρον στέλνοντας ένα γραπτό μήνυμα.

 

Τι μήνυμα να στείλεις σε κάποιον όταν κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση

 


Μιας και τα γραπτά μηνύματα κυριαρχούν στις μέρες μας, είναι πολύ λογικό να θέλεις να κάνεις την πρώτη κίνηση μέσω αυτών. Το πρόβλημα. όμως, είναι τι ακριβώς να του γράψεις για να του δείξεις το πως αισθάνεσαι χωρίς να τον τρομοκρατήσεις. Πριν σου πω, ωστόσο, τι μήνυμα πρέπει να στείλεις, θα σου πω μερικούς βασικούς κανόνες των μηνυμάτων.

text message

Μπορεί να σου φαίνεται ότι έχεις τη δυνατότητα να του γράψεις ότι θέλεις, όποια ώρα θέλεις. Όμως, υπάρχουν μερικοί άγραφοι κανόνες μηνυμάτων που θα πρέπει να ξέρεις πριν αποφασίσεις να κάνεις την πρώτη κίνηση.

 

1. Μην στέλνεις πολλά μηνύματα χωρίς να σου απαντάει

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να στέλνεις το ένα μήνυμα μετά το άλλο χωρίς να σου έχει απαντήσει. Μπορεί να ανυπομονείς να του μιλήσεις, αλλά με αυτό τον τρόπο θα δείξεις ότι είσαι απελπισμένη.

constant texting

2. Μην του στέλνεις μηνύματα μετά τις 12 το βράδυ

Θα σου πρότεινα να μην του στείλεις κάποιο μήνυμα μετά τα μεσάνυχτα γιατί πολλοί άνδρες λαμβάνουν τέτοια μηνύματα ως κάποια που ενδιαφέρεται να κάνει μια ξεπέτα. Σίγουρα δε θα ήθελες να περάσεις αυτό το μήνυμα σε κάποιον που ενδιαφέρεσαι να βγεις ραντεβού μαζί του.

 

3. Μην του μιλάς για seχ

Εννοείται ότι μπορείς να τον φλερτάρεις και να είσαι διασκεδαστική αλλά δε χρειάζεται να του μιλήσεις για seχ. Μπορεί με αυτό τον τρόπο να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον, αλλά μάλλον θα του τραβήξεις την προσοχή για λάθος λόγο και το πιο πιθανό είναι να μην μπορέσεις να βγεις πραγματικό ραντεβού μαζί του.

dirty texting

4. Όταν σου λέει ότι έχει δουλειά, μην του στέλνεις μήνυμα

Αυτό είναι ένα σφάλμα που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες και φαίνεται αρκετά απελπιστικό στα μάτια των ανδρών. Όταν σου λέει ότι έχει δουλειά και δε μπορεί να μιλήσει άλλο, μην του στέλνεις μηνύματα. Αν έχει το κινητό μαζί του, θα είναι αρκετά ενοχλητικό να χτυπάει όλη την ώρα. Αν δεν το έχει μαζί του, σίγουρα θα τον πειράξει όταν δει τα αμέτρητα μηνύματα σου.

5. Κράτησε το ενδιαφέρον στη συζήτηση

Οι συζητήσεις που χάνουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους δεν καταλήγουν ποτέ σε καλή σχέση. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις «ζωντανή» τη συζήτηση σας. Σκέψου για ποια θέματα μπορείτε να μιλήσετε κι αν δεις ότι υπάρχει κάτι για το οποίο του αρέσει να μιλάει, τότε μείνε σε αυτό το θέμα για λίγο.

grapto minima

 

Τι να του γράψεις στο μήνυμα

 

Τώρα που ξέρεις τι πρέπει να αποφύγεις στα μηνύματα σου, μπορώ να σου πω και το τι πρέπει να του γράψεις για να κάνεις την πρώτη κίνηση σωστά.

 

Μήνυμα 1: «Έχω ένα μπουκάλι κρασί, μια υπέροχη ταινία να δω, αλλά δεν έχω παρέα. Εσύ τι κάνεις το βράδυ;»

Αυτό το μήνυμα ταιριάζει απόλυτα αν σε ρωτήσει για τα σχέδια σου απόψε το βράδυ. Είναι ιδανικό γιατί τον ενημερώνεις ότι δεν έχεις παρέα το βράδυ και θα ήθελες κάποιον να σου κρατήσει συντροφιά, ενώ παράλληλα του δείχνεις ότι προτιμάς μια ήσυχη και χαλαρή βραδιά.

 

Μήνυμα 2: » Έχω δύο εισιτήρια για αυτή την καταπληκτική συναυλία. Έχεις κανονίσει κάτι το Σαββατοκύριακο;»

Αν θέλεις ένα διασκεδαστικό πρώτο ραντεβού και αισθάνεσαι ότι έχεις αρκετές πιθανότητες να πάρεις μια θετική απάντηση, τότε στείλε του το παραπάνω μήνυμα. Δε χρειάζεται να αναφέρεις ότι έχεις αγοράσει τα εισιτήρια για εσάς τους δύο. Λέγοντας του, όμως, ότι έχεις 2 εισιτήρια στη διάθεση σου και ρωτώντας τον αν είναι ελεύθερος, του δείχνεις ότι σου αρέσει.

texting

 

Μήνυμα 3: «Τι θα έλεγες να βγαίναμε το βράδυ;»

Αυτό το μήνυμα είναι χρήσιμο όταν σου πει ότι δεν έχει σχέδια για το βράδυ ή αν σου πει ότι τα σχέδια του ναυάγησαν. Μπορεί να τον ενημερώνεις την τελευταία στιγμή, αλλά αν όντως είχε σκοπό να βγει έξω, θα πρέπει να του αρέσει η ιδέα σου.

 

Μήνυμα 4: «Μου αρέσεις. Τι θα έλεγες να πάμε για καφέ κάποια στιγμή;»

Άμεσο μήνυμα και μπαίνεις κατευθείαν στο θέμα. Μια άμεση προσέγγιση δεν είναι κακή ιδέα αν αποφασίσεις να στείλεις μήνυμα σε κάποιον για να κάνεις την πρώτη κίνηση. Ειλικρινά πιστεύω ότι στους περισσότερους άνδρες αρέσει αυτή η προσέγγιση. Τους κολακεύει και απομακρύνει κάθε αμφιβολία.

texting a guy

 

Μήνυμα 5: «Ξέρεις κάτι; Νομίζω ότι θα περάσουμε ωραία οι δυο μας.»

Αυτό το μήνυμα είναι λίγο πιο γενικό και μπορεί να είναι ιδανικό για κάποια που είναι ντροπαλή αλλά σίγουρη ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τη μεριά του άνδρα. Δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο αλλά δείχνεις ότι θα ήθελες να βγεις ραντεβού μαζί του αν σου δοθεί η ευκαιρία. Τώρα είναι η ώρα του να κάνει παιχνίδι.

 

Μήνυμα 6: «Ακούγεσαι ευχάριστος στα μηνύματα σου, αλλά πόσο ευχάριστος είσαι από κοντά;»

Οι άνδρες είναι ανταγωνιστικά πλάσματα. Αν του στείλεις αυτό το μήνυμα, θα του φανεί σαν πρόκληση. Θα θέλει σίγουρα να σου αποδείξει ότι είναι το ίδιο ευχάριστος και από κοντά και θα κανονίσετε σίγουρα ένα ραντεβού!

first move

 

Μήνυμα 7: «Δεν υπάρχει άλλο άτομο που μου αρέσει να μιλάω τόσο πολύ.»

Αυτό είναι γλυκό μήνυμα και θα τον κάνει να χαμογελάσει. Όχι μόνο θα τον κολακεύσεις, αλλά θα του δώσεις να καταλάβει ότι σου αρέσει. Ελπίζω να αισθάνεται το ίδιο κι αυτός και το μήνυμα να του δώσει την ευκαιρία να σου ζητήσει να βγείτε.

 

Μήνυμα 8: «Με έχουν καλέσει σε ένα πάρτι αλλά νομίζω ότι θα είναι αρκετά βαρετό. Θα ήθελες να πάμε μαζί για να έχω ένα τουλάχιστον ευχάριστο άτομο για παρέα;»

Μπορεί να μην ακούγεται σωστό να ζητήσεις από κάποιον να σε συνοδεύσει σε ένα άθλιο πάρτι, όμως αυτή η τεχνική έχει αποτέλεσμα. Κολακεύεις τον άνδρα όχι μόνο επειδή τον προσκαλείς, αλλά και επειδή του λες ότι θα είναι το μοναδικό ευχάριστο άτομο σε αυτό το πάρτι. Του δίνεις το κίνητρο να έρθει και δηλώνεις ότι σου αρέσει.

 

Μήνυμα 9: «Τι θα έλεγες να βγαίναμε για φαγητό και να συνεχίζαμε την συζήτηση μας;»

Αν κάνετε ωραίες συζητήσεις και προτιμάς να τα πείτε από κοντά, απλά στείλε του αυτό το μήνυμα. Αν δεν έχει δουλειά και μπορείς να ετοιμαστείς γρήγορα, είναι ο τέλειος τρόπος να περάσετε από τα μηνύματα στην κατά πρόσωπο συνάντηση χωρίς ταλαιπωρία.

grapta minimata

 

Μήνυμα 10: «Ξέρεις κάτι; Ας βγούμε έξω κάποια στιγμή. Νομίζω θα ήταν καλή ιδέα.»

Ακόμη ένας άμεσος τρόπος που δεν πιέζει έναν άνδρα. Όταν κάνεις μια ευχάριστη συζήτηση μαζί του, απλά πες του αυτό κάποια στιγμή ενώ μιλάτε. Δηλώνεις ξεκάθαρα ότι θα ήθελες να βγεις μαζί του, αλλά δε χρησιμοποιείς τη λέξη «ραντεβού» κι έτσι ακούγεται λιγότερο επίσημο και είναι πιο εύκολο να δεχτεί.

The post Πως να κάνεις την πρώτη κίνηση μέσω γραπτών μηνυμάτων! appeared first on ediva.gr.

Πως να κάνεις την πρώτη κίνηση μέσω γραπτών μηνυμάτων!