23 September, 2018
Home / Lifestyle  / Πάμπλουτες, επιτυχημένες και μόνες – Δείτε τις 5 πιο περιζήτητες «νύφες» στον κόσμο

Πάμπλουτες, επιτυχημένες και μόνες – Δείτε τις 5 πιο περιζήτητες «νύφες» στον κόσμο

Πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία! Αν και δεν θα έπρεπε λοιπόν τα λεφτά να αποτελούν το «κυνήγι της ευτυχίας», υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις όπου απλά διαθέτουν τα πάντα και πολλά λεφτά!
Οι κυρίες που θα δείτε παρακάτω είναι σε κάποιες περιπτώσεις νέες, κάποιες όμορφες, όλες επιτυχημένες, πάμπλουτες και… singles!
Πέντε από τις πλουσιότερες γυναίκες στον πλανήτη εξακολουθούν να είναι μόνες, σύμφωνα με το Wealth-X, την εταιρεία που διεξάγει έρευνα για τους σούπερ-πλούσιους.
Εμπνεόμενο από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το Business Insider συνέταξε μια λίστα με τις πλουσιότερες bachelorettes σε πέντε ηλικιακές ομάδες: 20s, 30s, 40s, 50s και 60s. Το άθροισμα των περιουσιών τους ανέρχεται στα 46 δισεκατομμύρια δολάρια!
20s: India Rose James
20s: India Rose James
Ηλικία: 24
Περιουσία: 280 εκατομμύρια δολ.
Χώρα: Μεγάλη Βρετανία
Η India Rose James κληρονόμησε περίπου το 40% της αυτοκρατορίας του 1 δισ. δολαρίων του παππού της Paul Raymond, μετά το θάνατό του το 2008. Ο όμιλος γνωστός και ως Soho Estates, δημιουργήθηκε από ποικίλες επενδύσεις σε ακίνητα στην περιοχή Soho του Λονδίνου.
Η James αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται στην Soho Revue Gallery, την γκαλερί σύγχρονης τέχνης που άνοιξε την περασμένη άνοιξη με τον τότε φίλο της Will Pelham. Ακόμα, απολαμβάνει τα ταξίδια και την πολυτέλεια.
30s: Elizabeth Holmes
30s: Elizabeth Holmes
Ηλικία: 32
Περιουσία: 4,5 δισ. δολ.
Χώρα: ΗΠΑ
Μία σταγόνα αίμα την έκανε τη νεότερη δισεκατομμυριούχο στον κόσμο. Ίδρυσε την Theranos, ένα διαγνωστικό κέντρο, με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο που γίνονται οι εξετάσεις. Στόχος της ήταν όλες οι εξετάσεις να γίνονται με μία και μόνο σταγόνα αίματος, με ένα μικρό και όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο τσίμπημα, βάζοντας στην άκρη τις βελόνες, τα φιαλίδια και τις καθυστερήσεις.
Της πήρε περίπου μία δεκαετία για να ολοκληρώσει και να υλοποιήσει την ιδέα της και το όνειρό της και τελικά τα κατάφερε.
Είναι πρότυπο πειθαρχίας και επαγγελματία.
40s: Filiz Sahenk
40s: Filiz Sahenk
Ηλικία: 49
Περιουσία: 2,4 δισ. δολ.
Χώρα: Τουρκία
Η Τουρκάλα δισεκατομμυριούχος Filiz Sahenk διοικεί την πολυτελή μάρκα ειδών ένδυσης και τουριστικών επιχειρήσεων του ιδιωτικού ομίλου του πατέρα της Dogus Grubu. Η Sahenk συνεργάζεται επίσης, με διάφορες παγκόσμιες μάρκες όπως τις Emporio Armani, Gucci και Loro Piana.
Παρά το γεγονός ότι μία από τις πιο εύπορες γυναίκες στην Τουρκία, η Sahenk δεν αρέσκεται να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας. Έχει ενεργή φιλανθρωπική δράση και είναι πρόεδρος του Ιδρύματος Ayhan Sahenk, το οποίο υποστηρίζει την εκπαίδευση, το περιβάλλον και την κοινωνική και υγειονομική περίθαλψη. Έχει, επίσης, πάθος για τη συλλογή από αντίκες.
50s: Shari Arison
50s: Shari Arison
Ηλικία: 58
Περιουσία: 4,7 δισ. δολ.
Χώρα: Ισραήλ
Η Ισραηλινο-αμερικανή Shari Arison, είναι ιδιοκτήτρια της Arison Group, μιας παγκόσμιας εταιρείας επενδύσεων και φιλανθρωπίας που ανήκε αρχικά στον πατέρα της. Η ομάδα έχει μεγάλα συμφέροντα στον τομέα των οικονομικών, των ακινήτων, των υποδομών, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και του νερού. Όταν ο πατέρας της Arison πέθανε το 1999, εκείνη κληρονόμησε περίπου το 35% του πλούτου του.
Η επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος έχει συγγράψει τέσσερα βιβλία και είναι υποστηρικτής της κοινωφελούς εργασίας. Ο τρεις φορές διαζευγμένη μητέρα, τεσσάρων παιδιών, διαθέτει κατοικίες στο Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ και στο Bal Harbour της Φλόριντα.
60s: Alice Walton
60s: Alice Walton
Ηλικία: 66
Περιουσία: 34,3 δισ. δολ.
Χώρα: ΗΠΑ
Αν και αυτή είναι μία από τις τέσσερις κληρονόμους της Walmart και ο 15ος πλουσιότερος άνθρωπος στη γη, η Alice Walton δεν ενδιαφέρεται για την οικογενειακή επιχείρηση, παρά μόνο για την τέχνη.
Η Walton έχει μεγάλη φιλανθρωπική δράση και πρόσφατα δώρισε 3,7 εκατομμύρια μετοχές της Wal-Mart αξίας περίπου 225 εκατομμυρίων δολαρίων τότε στο Ίδρυμα Walton Family.

Πάμπλουτες, επιτυχημένες και μόνες – Δείτε τις 5 πιο περιζήτητες «νύφες» στον κόσμο