27.8 C
Αθήνα
28 Σεπτεμβρίου 2021
Kliktv.gr
Διαφορα

Ο John Wick θα μπορέσει να σταματήσει μια επίθεση στην Αμερική που θα έρθει στις 7 Ιανουαρίου;

Eχω παρακολουθήσει στα κανάλια ειδήσεων σήμερα που είπαν ότι το Ιράν θα επιτεθεί στις ΗΠΑ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ως τιμωρία για τη δολοφονία του Qasem Soleimani.

Τώρα έχουν πει κυριολεκτικά στο Sheeple της Αμερικής να προετοιμαστεί γιατί θα υπάρξει επίθεση στο αμερικανικό έδαφος. Το BTW Ιράν δήλωσε ότι έχει μια περίοδο τριών ημερών πένθους που ισχύει σήμερα – 3 Ιανουαρίου. Αυτό κάνει την ημερομηνία της 7ης Ιανουαρίου στο παιχνίδι για μια επίθεση «τιμωρίας».

Πρώτα θα ήθελα να δώσω δύο φωνές έξω στην παραγωγή αυτού του βίντεο. Κάποιος βγαίνει στο κανάλι YouTuber @JohnWick που αφήνει άριστα σχόλια και πληροφορίες για μένα στο back-up κανάλι μου @GlobalAgendaII και η δεύτερη φωνή έξω Θα ήθελα να ευχαριστήσω την YouTuber @ InffluFreedom για να με αφήσει μια άκρη να πάω και να δω κανάλι της αφού είδε το τελευταίο μου βίντεο σχετικά με τις διακοσμήσεις του Λευκού Οίκου και τον συμβολισμό της Γέφυρας του Golden Gate.

Συνδέει τον Keanu Reeves και την τελευταία του σειρά Τριλόγιας «John Wick» σε “πιθανές επιθέσεις ψεύτικες σημαίες της Δυτικής ακτής και της Γέφυρας”, όπως έβλεπα για τα τελευταία δύο χρόνια πλέον από τότε που το φράγμα Oroville είχε σπάσει αρχικά ” στις αρχές του 2017.

Η Influence Freedom έχει κάνει μια εξαιρετική μίνι βιντεοσκόπηση (την οποία έχω συμπεριλάβει) με τις τροποποιήσεις μου προσαρμοσμένες σε αυτό που έχω δει τελευταία.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vCu_V40RaWc]
Τα πρόσφατα γεγονότα στις 29 Δεκεμβρίου.

1) Η επίθεση στο σπίτι του Ραμπίνι στη Νέα Υόρκη και

2) η εκτόξευση της Εκκλησίας Fort Worth του Τέξας έφυγε πίσω από μερικές εξαιρετικές ενδείξεις που έχω συνηθίσει να συνειδητοποιώ ότι μπορούμε να βλέπουμε ένα μάλλον «μεγάλο γεγονός που σχεδιάζεται για τα Ορθόδοξα χριστιανικά Χριστούγεννα (7 Ιανουαρίου 2020).

Οι αλγόριθμοι συνδέονται με τον περασμένο Ιανουάριο 2ο / 21ο Super Blood Wolf Moon(Σούπερ κόκκινο φεγγάρι) και την ημερομηνία επίθεσης της 29ης Δεκεμβρίου και το τέλος της χρονιάς της 31ης Δεκεμβρίου. Όταν το κανάλι μου @JohnWick του φίλου μου μου θύμισε την ορθόδοξη χριστουγεννιάτικη ημερομηνία από το ιουλιανό ημερολόγιο που είναι 7 Ιανουαρίου, 2020, όταν άρχισα να χρονολογώ τις ημερομηνίες στον Υπολογιστή της ώρας και της ημερομηνίας, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι κάτι μπορεί να «πάει» εκείνη την ημερομηνία και με τη διοίκηση του Tραμπ να βγάζει τον Ιρανό Γενικό και τον Δεύτερο στην Διοίκηση Qasem Soleimani σε ένα Νέο Έτος με περισσότερη πίστη στη πιθανότητα ότι μπορεί να υπάρξει μια σοβαρή” λανθασμένη επίθεση” επί αμερικανικού εδάφους που έρχεται ΠΟΛΥ σύντομα.

Λυπάμαι που ακούγομαι τόσο αρνητικός, αλλά αρκετοί από εμάς βλέπουμε ότι κάτι μεγάλο έρχεται στην Αμερική και τώρα υπάρχει ουσιαστικός λόγος για τον Καμπαλισμό να αρχίσει πραγματικά το σχέδιο.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com από το: beforeitsnews.com

Το Διαβάσαμε Ο John Wick θα μπορέσει να σταματήσει μια επίθεση στην Αμερική που θα έρθει στις 7 Ιανουαρίου;

Related posts

Ιστορική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας: Ποιες είναι οι φρεγάτες Belh@rra και τι μπορούν να κάνουν

rularulina_xo0ks4zq

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: «Στόχος της Τουρκίας η δημιουργία τουρκικού κράτους στην Κύπρο»

rularulina_xo0ks4zq

Lamda Development: Έκθεση εναλλακτικής μετακίνησης στο Golden Hall

rularulina_xo0ks4zq