Kliktv.gr
Auto-Moto

Ο CEO της Daimler μαθαίνει την αυτόνομη οδήγηση στο Τέξας (vid)

Ο Dieter Zetsche είναι το μεγάλο αφεντικό της Daimler ταξιδεύει μέχρι το Όστιν του Τέξας για να συναντήσει τον Jen-Hsun Huang, CEO της Mercedes εκεί. Επιβιβάζονται και οι δυο σε μια CLA και ξεκινούν μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα για το πως φτάσαμε στη σημερινή εποχή με την αυτόνομη οδήγηση.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)


Αμφότεροι εκθειάζουν πόσο έχουν αλλάξει τα αυτοκίνητα τα τελευταία χρόνια κυρίως τα προηγούμενα δυο έτη, με την ηλεκτρονική να κάνει τη δική της επανάσταση στην τεχνολογία η οποία χρησιμοποιείται στα νέα αυτοκίνητα. Η χρήση της συνδεσιμότητας, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές εντός των λογισμικών του αυτοκινήτου, οι αμέτρητοι αισθητήρες που διαβάζουν και πληροφορούν για το κάθε τι, ήταν επόμενο να μας οδηγήσουν στην αυτόνομη οδήγηση.

Αναφορά γίνεται και στο πόσο όλη αυτή η πρόκληση της νέας εποχής θα συμβάλλει στην περαιτέρω αύξηση της ασφάλειας στο δρόμο, με επίκεντρο τι άλλο από τον σύγχρονο “πολυαπασχολούμενο” άνθρωπο. Δείτε το video:

Ο CEO της Daimler μαθαίνει την αυτόνομη οδήγηση στο Τέξας (vid)


Related posts

Το πιο σέξι ημερολόγιο για το 2018

rularulina_xo0ks4zq

Επίσημο: Aston Martin Red Bull Racing

rularulina_xo0ks4zq

Ο Shaquille O’Neal αγόρασε ένα pickup στα μέτρα του

rularulina_xo0ks4zq

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
google.com, pub-8681667201220266, DIRECT, f08c47fec0942fa0