14.1 C
Αθήνα
20 Οκτωβρίου 2021
Kliktv.gr
Διαφορα

Ο Προκόπης Παυλόπουλος μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος αποδέχεται μία χώρα που είναι σλαβική αλλά θα λέγεται «Βόρεια Μακεδονία», που κατοικείται από Σλάβους οι οποίοι θα ονομάζονται «Μακεδόνες», και που μιλάνε την σλαβική γλώσσα η οποία θα λέγεται «Μακεδονική»!!

Διαβάζοντας για τις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας κατά του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ και του ΥΠΕΞ Νικολά Ντιμιτρόφ από το κόμμα της αντιπολίτευσης στα Σκόπια, έψαξα να βρω που στο καλό…… βόσκει ο Πρόεδρος της λεγόμενης ‘Δημοκρατίας’ Προκόπης Παυλόπουλος. Δεν είναι δυνατόν, λέω, εκείνοι που μας κλέβουν την ιστορία, το όνομα, την γλώσσα, την εθνική ταυτότητα να κάνουν μηνύσεις επειδή κόλλησαν στο «Βόρεια» και οι δικοί μας θεσμοί να μένουν παράλυτοι μπροστά σε αυτήν την εσχάτη προδοσία που έχει εξοργίσει, πληγώσει και προσβάλει βαθύτατα την ψυχή των Ελλήνων. Εντόπισα τον Παυλόπουλο σε μία συνάντηση που είχε με το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ:

Σχετικά με την πΓΔΜ σημείωσε ότι για να μπορέσει να υπάρξει οποιαδήποτε προοπτική της σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, θα πρέπει να κάνει προηγουμένως τις απαραίτητες αλλαγές στην έννομη τάξη της, αρχής γενομένης από το ίδιο της το Σύνταγμα. Ο κ. Παυλόπουλος επανέλαβε ότι η Ελλάδα επιδιώκει σχέσεις φιλίας και καλής γειτονίας με την πΓΔΜ και πρόσθεσε: «Εμπράκτως αποδεικνύουμε ότι ευνοούμε την προοπτική της προς το ΝΑΤΟ και προς την ΕΕ». Ωστόσο, υπογράμμισε ότι υπάρχει μια σημαντική προϋπόθεση: Η επίλυση του ζητήματος του ονόματος, σύμφωνα με την ιστορία, το Διεθνές Δίκαιο και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

Όπως παρατήρησε, για να γίνει αυτό, πρέπει η γειτονική χώρα να φέρει τις αναγκαίες αλλαγές στην έννομη τάξη της και πρωτίστως στο Σύνταγμά της. Γιατί το Σύνταγμά της, ως έχει σήμερα, δεν ανταποκρίνεται -σε καμία περίπτωση- σ΄αυτές τις προϋποθέσεις.

Ο ΠτΔ τόνισε: «Περιμένουμε την εκπλήρωση αυτής της υποχρέωσης». Πρόσθεσε ότι μόνο μετά το πέρας όλης αυτής της διαδικασίας και αφού διαπιστωθεί ότι αυτή η αναθεώρηση εμπεριέχει όλες τις εγγυήσεις, τότε είναι δυνατόν να ανοίξει ο δρόμος της πΓΔΜ προς ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση. «Τότε και μόνο τότε είναι δυνατόν να οριστικοποιηθεί και το περιεχόμενο της Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ και να έρθει προς κύρωση στην Βουλή των Ελλήνων» σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος και υπενθύμισε ότι η πΓΔΜ κατά τη Συμφωνία των Πρεσπών αποδέχθηκε μια ιστορική αλήθεια, ότι δηλαδή πρόκειται για έναν λαό, ο οποίος είναι σλαβικός και η γλώσσα του είναι σλαβική. «Μέσα από αυτήν τη Συμφωνία προκύπτει ότι -όπως η ίδια η πΓΔΜ ομολογεί- η ιστορία και ο πολιτισμός της Μακεδονίας μας, της Μακεδονίας του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αυτής της Μακεδονίας, η οποία άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της πάνω στην ιστορία και τον πολιτισμό της ανθρωπότητας, αυτή η κληρονομιά είναι ελληνική στο ακέραιο» είπε ο κ. Παυλόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε πως το γειτονικό κράτος έχει έναν λαό ο οποίος είναι σλαβικός, μια γλώσσα που είναι σλαβική «και το ομολογούν και οι ίδιοι» και προέτρεψε (σσ. τους γείτονες) να αναζητήσουν σ ΄ αυτή τη σλαβική τους καταγωγή, τη σλαβική τους προέλευση, ό,τι σημαντικό οι Σλάβοι έχουν προσφέρει γενικότερα και ιδίως στην περιοχή, και όχι να αναζητούν ρίζες ή κληρονομιές που δεν τους ανήκουν. «Η επίλυση του ονόματος, επομένως, θα πρέπει να εμπεριέχει και όλες εκείνες τις εγγυήσεις, που δείχνουν ότι όλη αυτή η ιστορική αλήθεια αποτυπώνεται» υπογράμμισε ο κ. Παυλόπουλος.*

Επίσης ο Προκόπης Παυλόπουλος σύμφωνα με το δημοσίευμα εξέφρασε «την πεποίθησή του, ότι όλες δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας στα εθνικά θέματα, θα μείνουν ως το τέλος ενωμένες, ανεξάρτητα από τις επιμέρους τους διαφορές». Για όσους μπορούν να διαβάσουν πίσω από τις γραμμές αυτό δηλώνει ότι πρώτον, ζητά ενότητα στην προδοσία και δεύτερον, ΔΕΝ πρόκειται να παραιτηθεί για να βάλει φρένο σε αυτήν την εθνική καταστροφή.

Οι δηλώσεις του Προκόπη Παυλόπουλου δεν έγιναν για τους Σκοπιανούς. Εκείνοι ξέρουν (και ξέρουμε) πολύ καλά τί θέλουν. Μιλάει στη νύφη για ν’ ακούει η πεθερά. Έχοντας αποκτήσει ντοκτορά στην εξαπάτηση των Ελλήνων, ο προταθείς για την θέση της γλάστρας από τον ίδιο τον Τσίπρα δίνει χέρι βοηθείας στον αλήτη πρωθυπουργό που σχίζει την Πατρίδα. Την ώρα που συντελείται ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ο «Πρώτος πολίτης» παραπλανά τους Έλληνες πολίτες με τα ίδια γλοιώδη ψέμματα των πολιτικών που προσκρούουν ακόμη και σ’ αυτήν την λογική .

Μιλάμε για τον απόλυτο και πιο χυδαίο εξευτελισμό του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας που είδε ποτέ ο Τόπος.

***

Φαίη για το ΑΒΕΡΩΦ.

*Πηγή αποσπάσματος: Παυλόπουλος: Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας θα παραμείνουν ενωμένες στα εθνικά θέματα iefimerida.grΠηγή Ο Προκόπης Παυλόπουλος μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας.

Related posts

Η Λιβύη 10 χρόνια μετά τον θάνατο του Καντάφι – Η ιστορία του δικτάτορα, τα πλούτη και το τέλος

rularulina_xo0ks4zq

120 δόσεις: Παράταση μέχρι 31 Δεκεμβρίου για το δεύτερο στάδιο της ρύθμισης

rularulina_xo0ks4zq

Τρίκαλα: Ζημιές σε βαμβάκι, αμπέλια και καπνό από τις βροχοπτώσεις

rularulina_xo0ks4zq
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com