27.3 C
Αθήνα
25 Σεπτεμβρίου 2020
Kliktv.gr
Διαφορα

ΟΙ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΔΡΟΥΓΟΣ

Athanasios Efstathios Drougos

ΟΙ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ / ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ….
1. ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΠΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ ΣΕ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΡΟΔΟΠΗ.
2. ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΣ, ΕΙΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Ή ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΙΑ «ΟΜΕΡΤΑ» ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
3. ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΩ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΟΜΙΛΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΝΑ ΣΤΟΧΑΖΟΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ
4. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ (ΠΛΗΝ Χ.Α.) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΘ’ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ «ΗΓΕΤΩΝ» ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ.
5. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΗΣ ΙΩΝΩΝ (ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ) ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ «ΕΓΚΡΙΣΗ» ΣΤΑ ΤΕΜΕΝΗ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΟΙ «ΠΙΣΤΟΙ» ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ).
6. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΗΣΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΨΗΦΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ «ΠΙΑΣΕΙ» ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ (ΒΛΕΠΕ ΤΟ 3-0 ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ).
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΚΑΤΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 13-15 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΩΣΤΕ ΕΙΤΕ ΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ (ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ Η ΞΑΝΘΗ) ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
7. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Η ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΠΟΙΚΟΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΙΔΙΩΣ ΔΕ ΕΑΝ Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ 153 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΧΕΙ 3 ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ).
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΡΙΑΚΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ.
8. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΙΔΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ».
ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ 1ο ΜΕΡΟΣ ΟΤΙ, ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΩΣΤΕ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ.
9. ΚΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Η ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ Ο ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΡΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΩ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΘΑ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΘΩΚΟ.
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΕΙΣΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ.
10. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ (ΓΙΑΤΙ Η ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙΣΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ…ΣΚΟΤΩΝΕΙ ) ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΛΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ.
11. ΑΣ ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ.
Η ΑΓΚΥΡΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ(ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ). ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ.
ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΠΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΕΛΙΩΝ… ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΟΡΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΜΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΑΖΑΝ-ΚΑΖΑΝ» (ΚΕΡΔΟΣ – ΚΕΡΔΟΣ) ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΠΟΥ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΔΟΜΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΩΪΜΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ), Η ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΕΔΑΦΙΚΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…
ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΟΤΖΙΑΣ Α ΛΑ ΠΡΕΣΠΕΣ.ΠΗΓΗΠηγή ΟΙ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Related posts

Κλιμάκιο της ΝΔ στην Κεφαλονιά για τις καταστροφές από τον Ιανό

rularulina_xo0ks4zq

Άσκηση: Μπορεί να μας βοηθήσει να μειώσουμε το κάπνισμα

rularulina_xo0ks4zq

Ο C. Bitton στο Indicator.gr: Μεγάλο ενδιαφέρον Ισραηλινών για επενδύσεις στην Ελλάδα

rularulina_xo0ks4zq