
Σε βάρος του 16χρονου μαθητή, εκκρεμούν μηνύσεις από καθηγητές και μαθητές καθώς στο παρελθόν είχε απασοχολήσει ξανά την σχολική κοινότητα
Ένα νέο περιστατικό βίας σε σχολείο απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις αστυνομικές αρχές της Κρήτης.
Όπως αναφέρει το cretapost,gr, όλα συνέβησαν την Τετάρτη (9/4) όταν ένας 16χρονος μαθητής πήγε στο Εσπερινό Λύκειο των Χανίων και αφού έσπασε την πόρτα και προκάλεσε διάφορες φθορές επιτέθηκε λεκτικά σε μία μαθήτρια.
Στο σημείο επικράτησε έντονη αναστάτωση με τους εκπαιδευτικούς να προσπαθούν ανεπιτυχώς να τον ηρεμίσουν και τελικά να ειδοποιούν την αστυνομία.
Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν άμεσα στο σημείο και αρχικά προσήγαγαν τον 16χρονο στο αστυνομικό τμήμα ενώ στη συνέχεια τον συνέλαβαν.
Σημειώνεται ότι σε βάρος του 16χρονου μαθητή, εκκρεμούν μηνύσεις από καθηγητές και μαθητές ενώ φαίνεται πως ο μαθητής είχε ξαναπασχολήσει και στο παρελθόν την σχολική κοινότητα με παραβατική συμπεριφορά.
Κοινοποιήστε: