21 January, 2019
Home / Διαφορα  / Μας λείπει η ΕΝΩΣΗ – Έχουμε όμως μπόλικο Ωχαδελφισμό και πολύ μα πάρα πολύ ΚΑΝΑΠΕΔΙΣΜΟ…

Μας λείπει η ΕΝΩΣΗ – Έχουμε όμως μπόλικο Ωχαδελφισμό και πολύ μα πάρα πολύ ΚΑΝΑΠΕΔΙΣΜΟ…

Το κείμενο που ακολουθεί δεν είναι δικό μου. Το αλίευσα από έναν ιντερνετικό φίλο… Συμφωνώ όμως 100%….
_______________________________

Βλέπω στο προφιλ παιδικού μου φίλου, αγαπημένου μου συμμαθητή , αυτή τη φωτό , λέω ας μπω να δώ τι γράφει .

Γράφει λοιπόν χονδρικά πως συμμετέχει στον αγώνα των γάλλων στους δρόμους 2 μήνες τώρα , έστω και νοητά από τον καναπέ ,


Πέφτουν από κάτω να τον φάνε , οπως κι εμένα κ όλους όταν λέμε το εξής : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ με όλο αυτό που τραβάμε , περισσότερο απ’ όλους τους ευρωπαίους οι Έλληνες , να είμαστε μεταξύ μας σε ένα ψευτοδιανοουμενίστικο ύφος, μοιρασμένοι , και ο καθένας μας να έχει άλλη άποψη , ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΑ .

Σου φταίνε ρε φίλε οι εβραίοι για όλα ? ΈΣΤΩ, οτί αυτοί κυβερνούν τον κόσμο , όταν πάω στην πλατεία γιατί δεν έρχεσαι ΠΟΤΕ μαζί μου για κουβέντα έστω δεν πρόκειται να δείρουμε κανέναν , ούτε θα σε πειράξει κανείς , ΈΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ πως είναι η ένωση ! και αφού ενωθούμε ΠΕΣ μου μετά για τους εβραίους .


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Είναι όλα στημένα ? ΕΣΤΩ, πάντα ήταν από τους κατέχοντες πλούτον και εξουσία , ΚΑΙ ΑΥΤΟ τί σημαίνει ? πως θα δώσεις τον κώλο σου να τον γαμήσουν ? έχουμε μια ζωή , βρε παπάρα μπροστά μας, έστω μια μέρα , μια ώρα αλλά ΕΙΝΑΙ ωραία η ΖΩΗ μας , και κυρίως η ζωή τον παιδιών μας , στον κόσμο που κάνουμε με την ανοχή και τον ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ μας χειρότερο. ΑΓΩΝΙΣΟΥ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ) . ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑ , ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ . ΚΑΚΟ ΣΟΥ , ΚΑΛΟ του συστήματος ΜΟΝΟ.

Είμαστε του καναπέ ? ΕΣΤΩ , κι από τον καναπέ περισσότερα κάνει κάποιος όταν δρα ΕΝΩΤΙΚΑ , και καλλιεργεί ελπίδα και σπέρνει ΙΔΕΕΣ και όχι ΦΟΒΟ , με τον ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ο κάθε ξερόλας ποτέ δεν κατόρθωσε τίποτα

Δεν κάνουμε τίποτα 2-3 ? ΕΣΤΩ , και στις επαναστάσεις (τις στημένες , ξέρω τι θα πεις τώρα που με διαβάζεις, που απέτυχαν , ΕΣΤΩ πάλι) αυτές της ιστορίας , μια μικρή μαγιά ΞΕΣΗΚΩΝΕ και τους υπόλοιπους , και το ’21 ΚΟΤΕΣ ήταν και λίγοι και έγιναν ΗΡΩΕΣ , δεν χρειάζεται να γίνουμε ΗΡΩΕΣ

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ να σταματήσουμε να αναλύουμε με μία ΗΛΙΘΙΑ ΑΥΤΑΡΕΣΚΕΙΑ την κάθε λεπτομέρεια , χάνοντας το ΔΑΣΟΣ , ότι ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Σ-Ι-Γ-Ο-Υ-Ρ-Α . και να ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΜΕ επειδή έχουμε i-phones , facebook και cocktails και στο τελευταίο ΚΑΦΕΝΕΙΟ του χωριού.

ΕΝΩΣΗ , δεν ελπίζω πολλά , αλλά ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ όπου βλέπω ΒΛΑΚΕΙΑ , HIPSTERS , ΔΙΧΑΣΜΟ εκ των προτέρων , και βέβαια αυτό που σιχαίνομαι περισσότερο ΜΙΖΕΡΙΑ , και ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πράγματα είναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, μπορεί π.χ. να μην ζούμε στην ομορφότερη χώρα του πλανήτη ! σίγουρα , υπάρχουν αντίστοιχα άλλα ΠΟΛΛΑ μαγικά ΜΕΡΗ στον πλανήτη .

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ χαλάς τη γη και το νερό αυτό το καταγάλανο , με τις παπαρολογίες σου ? οικονομολόγε , φιλοευρωπαίε της NAZI-HIPSTER ευρώπης που ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ θα αυτοκαταστραφει .

ΕΝΩΣΗ , κοίτα γύρω σου την ομορφιά , ΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΥΤΗ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΑΣΧΟΥΜΕ . ΞΥΠΝΑ .
 (σε ευχαριστώ, Φιλε που μου έδωσες άλλη μια αφορμή να φουντώσω)

Μας λείπει η ΕΝΩΣΗ – Έχουμε όμως μπόλικο Ωχαδελφισμό και πολύ μα πάρα πολύ ΚΑΝΑΠΕΔΙΣΜΟ…