Kliktv.gr
  • Αρχική
  • Ελλαδα
  • Κοσμος
  • Περιβαλλον
  • Αθλητικα
  • Lifestyle
  • Υγεια
  • Γυναικα
  • Πολιτισμός
    • Βιβλιο
    • Θέατρο
    • Μουσική
  • Τεχνολογια
  • Auto-Moto
  • Διαφορα
    • Survivor
    • Οι Προδότες
    • Θέατρο
    • Κοινωνικά
    • Συνταγές
☰
Kliktv.gr
Home > Ελλαδα
205 views 3 sec 0 Comment

Μαρινάκης: Πώς το ΠΑΣΟΚ έγινε «Πράσινη Λύση» – Γενναία η απόφαση του Τριαντόπουλου

rularulina_xo0ks4zq - 20 Μαρτίου 2025

Κοινοποιήστε:

  • Facebook
  • X
Μαρινάκης:-Πώς-το-ΠΑΣΟΚ-έγινε-«Πράσινη-Λύση»-–-Γενναία-η-απόφαση-του-Τριαντόπουλου

«Σας έχω μιλήσει ποτέ για την «Πράσινη Λύση»; ξεκίνησε λέγοντας ο Παύλος Μαρινάκης σε νεότερη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το ΠΑΣΟΚ

Για την Προανακριτική Επιτροπή, την «γενναία απόφαση» που πήρε ο Χρήστος Τριαντόπουλος αλλά και πως το ΠΑΣΟΚ από αξιωματική αντιπολίτευση μετατράπηκε σε «Πράσινη Λύση» αναφέρθηκε σε νεότερη ανάρτησή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Μάλιστα αναφέρει πως παρά την Προανακριτική Επιτροπή, κάτι το οποίο και η κοινωνία αλλά και μια σειρά από κορυφαία στελέχη της αντιπολίτευσης ζητούσε, το ΠΑΣΟΚ αντί να αποδεχτεί αυτή την πρόταση άρχισε να το «γυρίζει».

Αναλυτικά το βίντεο του Παύλου Μαρινάκης στο Tik Tok

«Σας έχω μιλήσει ποτέ για την «Πράσινη Λύση»; Πάμε να τα πάρουμε από την αρχή.

Πριν από λίγο καιρό, είχαμε μιλήσει για τον «Πράσινο ΣΥΡΙΖΑ» και μας είχαν πει υπερβολικούς. Δείτε, λοιπόν, τι έγινε αυτές τις δύο ημέρες. Πήρε, χθες, ο Χρήστος Τριαντόπουλος μια πολύ γενναία απόφαση. Να προτείνει στην Προανακριτική Επιτροπή να πάει απευθείας στην Τακτική Δικαιοσύνη, δηλαδή στον φυσικό Δικαστή. Κάτι που και η κοινωνία το ζητούσε, αλλά και μια σειρά από κορυφαία στελέχη της αντιπολίτευσης.

Και αντί η αντιπολίτευση, και ειδικά το ΠΑΣΟΚ, να υποδεχτεί αυτή την πρόταση, όπως ήταν λογικό, θετικά, άρχισαν να το «γυρίζουν». Και επιδίδονται σε ένα ρεσιτάλ αστείων δικαιολογιών και ψεμάτων.

Υπάρχει, όμως, ένα ψέμα που το είπε ακριβώς ίδιο το ΠΑΣΟΚ και η Ελληνική Λύση. Ποιο είναι αυτό το ψέμα; Ότι το 2018 ο Πρωθυπουργός είχε πει αυτό. Αυτό είναι fake news. Γιατί; Γιατί μιλάμε για δύο εντελώς αντίθετες περιπτώσεις. 2018, τότε που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ των Παραϋπουργείων Δικαιοσύνης, προσπαθούσε να στήσει τη σκευωρία Novartis με τους «κουκουλοφόρους» μάρτυρες και τη γνωστή κατάληξη.Το 2018, λοιπόν, διαβιβάστηκε στη Βουλή από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, δικογραφία κατά 10 πολιτικών προσώπων. Η τότε κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συγκρότησε προανακριτική στήνοντας τις 10 γνωστές κάλπες.

Η Προανακριτική ξεκίνησε κανονικά, αλλά οι εμπνευστές της σκευωρίας, μετά από 30 ώρες συνεδριάσεων, είδαν ότι καταρρίπτονταν πλήρως οι κατηγορίες των «κουκουλοφόρων» μαρτύρων. Τότε αποφάσισαν, με την κυβερνητική πλειοψηφία, να κλείσουν την προανακριτική, δήθεν για λόγους αναρμοδιότητας, χωρίς να ασκηθούν διώξεις και να την επιστρέψουν στην Εισαγγελία εγκλημάτων διαφθοράς. Δηλαδή, αυτοί έκλεισαν την Προανακριτική, χωρίς να ασκήσουν διώξεις. Το εντελώς αντίθετο από αυτό το οποίο προτείνει ο Χρήστος Τριαντόπουλος να συμβεί στη δική του υπόθεση. Τι προτείνει ο Χρήστος Τριαντόπουλος; Να παραπεμφθεί απευθείας, με άσκηση δίωξης δηλαδή, στο φυσικό του Δικαστή, με βάση την πρόταση την οποία έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ, χωρίς να αποδέχεται το περιεχόμενο. Μόνο και μόνο για λόγους διαφάνειας και λογοδοσίας. Και εκείνοι οι «πονηροί» από την αντιπολίτευση, που λένε ότι έτσι θα «γλιτώσουν» κάποιοι τις ανακριτικές πράξεις της Προανακριτικής, τους λέμε ότι το Δικαστικό Συμβούλιο μπορεί να κάνει ακριβώς τις ίδιες, αλλά και περισσότερες ανακριτικές πράξεις, από αυτές που θα κάνει η Προανακριτική, με μία διαφορά, ότι στη μία περίπτωση θα τις κάνουν ανώτατοι Δικαστές και στην άλλη περίπτωση τα κόμματα. Σε αυτό το σημείο έφτασε η απελπισία του ΠΑΣΟΚ. Να γίνει από ΠΑΣΟΚ η «Πράσινη Λύση».

Πηγή

PREVIOUS

Στις Βρυξέλλες ο Μητσοτάκης για την Σύνοδο Κορυφής [βίντεο]

NEXT

Θεοδωρικάκος: «Να σταματήσει η ωμή κοροϊδία με τις παραπλανητικές προσφορές»
Related Post
Τετραήμερο-απεργιών:-Στο-προσκήνιο-οι-διεκδικήσεις-για-μισθούς-και-συνθήκες-εργασίας
21 Οκτωβρίου 2024
Τετραήμερο απεργιών: Στο προσκήνιο οι διεκδικήσεις για μισθούς και συνθήκες εργασίας
Γλασκόβη-2024:-Διαδοχικά-ύψη-στους-τελικούς-και-προκρίσεις-στους-δρόμους
29 Φεβρουαρίου 2024
Γλασκόβη 2024: Διαδοχικά ύψη στους τελικούς και προκρίσεις στους δρόμους
Βετεράνοι-Ολυμπιακού:-«Κανείς-δεν-μπορεί-να-παίζει-με-τη-μεγαλύτερη-ελληνική-ομάδα…»
9 Ιανουαρίου 2024
Βετεράνοι Ολυμπιακού: «Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα…»
mπάκιγχαμ:-Χάος-και-αβεβαιότητα-στη-βασιλική-οικογένεια,-19-μήνες-μετά-τον-θάνατο-της-Ελισάβετ
7 Μαρτίου 2024
Mπάκιγχαμ: Χάος και αβεβαιότητα στη βασιλική οικογένεια, 19 μήνες μετά τον θάνατο της Ελισάβετ
Comments are closed.

Follow me on Blogarama

klikTv.gr

Το kliktv.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω “δεσμών”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το kliktv.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Διαβάστε περισσότερα στους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

Contact us: info@kliktv.gr
  • KlikTv
  • Privacy
  • Contact
Contact us: info@kliktv.gr © Copyright 2013-2023 - Kliktv.gr. All Rights Reserved