10.4 C
Αθήνα
5 Απριλίου 2020
Kliktv.gr
Αθλητικα

Κωστένογλου και… βλέπουμε

ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ

Σε όλους τους τόνους η ΑΕΚ διαψεύδει πως υπάρχει θέμα προπονητή. Με τα στελέχη της σε δημόσιες και ιδιωτικές συζητήσεις τους να επιμένουν πως ο Νίκος Κωστένογλου στηρίζεται με πίστη και αταλάντευτη εκτίμηση στις ικανότητές του. Έχει τη λογική του κάπου αυτό, αφού επιθυμία όλων στην “Ένωση” είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να αποφορτιστεί το κλίμα από την ένταση των τελευταίων ημερών και οι ποδοσφαιριστές να αφοσιωθούν στο έργο τους, μην έχοντας φήμες και περιρρέουσα ατμόσφαιρα να τους αποσπούν την προσοχή.

Ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Real News, ναι μεν δίνεται πίστωση χρόνου στον Καβαλιώτη τεχνικό προκειμένου να ξαναφέρει την ομάδα του σε τροχιά επιτυχιών, όμως τούτη δεν θα είναι ούτε… αιώνια, ούτε ατελείωτη. Που σημαίνει ότι και ο ίδιος θα κρίνεται καθημερινά βάσει των αποτελεσμάτων που θα προκύψουν στο εγγύς μέλλον. 

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πηγές, η κουβέντα που έχει ανοίξει σε υψηλό επίπεδο στον “κιτρινόμαυρο” οργανισμό αφορά όχι μόνο το σήμερα, αλλά κυρίως την επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος, με δεδομένο ότι η διαφορά από την κορυφή έφτασε τους οκτώ βαθμούς. Με τη λογική ότι εγκαίρως πρέπει να αποφασιστεί ποιος θα είναι ο τιμονιέρης που θα οδηγήσει την “Ένωση” στην “Αγιά-Σοφιά”, στις αρχές του 2021. Διότι στην παρούσα φάση και παρά τις δηλώσεις στήριξης στο πρόσωπο του Κωστένογλου, μόνο σίγουρο δεν είναι ότι εκείνος θα αναλάβει το χτίσιμο της ΑΕΚ για τη νέα περίοδο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ίλια Ίβιτς έχει ήδη κάνει μια σχετική προεργασία, εξετάζοντας ενδελεχώς περιπτώσεις προπονητών που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν και που, κυρίως, θα υπήρχε έδαφος γόνιμο για συνεργασία. Και ναι μεν ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής φέρεται να μην έχει προχωρήσει ακόμη σε δια ζώσης συναντήσεις περιοριζόμενος προς στιγμήν στη συλλογή στοιχείων και εκτιμήσεων, όμως δεν αποκλείεται στο μέλλον να εντείνει τις επαφές του, αναλόγως βεβαίως και της πορείας που θα διαγράψουν οι “κιτρινόμαυροι” σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Πάντως, θα πρέπει να θεωρείται γεγονός πως δεν θα υπάρξει βιασύνη στην τελική επιλογή για την επόμενη σεζόν, είτε αυτή θα λέγεται Κωστένογλου, είτε όχι. Όσο για την εντολή που έχει λάβει ο Ίβιτς, εφόσον βεβαίως αποδειχθεί οριστικά ότι το πράγμα με τον 49χρονο τεχνικό δεν προχωράει, είναι να προχωρήσει στην καλύτερη δυνατή λύση, ενός προπονητή που -ας μην θεωρηθεί απίθανο- θα μπορεί να πιάσει δουλειά ακόμη και στο μέσο της περιόδου, με ορίζοντα βεβαίως το καινούργιο πρωτάθλημα. 

 

Το Διαβάσαμε Κωστένογλου και… βλέπουμε

Related posts

Αυτή θα είναι η ποινή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

rularulina_xo0ks4zq

Ελπίδες από Τραμπ για πιθανή ολοκλήρωση της χρονιάς στο ΝΒΑ

rularulina_xo0ks4zq

«Αφήνει τον Φίρπο και επικεντρώνεται στον Τσιμίκα η Νάπολι»

rularulina_xo0ks4zq