Μια νέα μελέτη δείχνει ότι τα οι κορωνοϊοί μπορούν να επιβιώσουν σε κατεψυγμένο κρέας και ψάρι για έως και 30 ημέρες. Η έρευνα – που διεξήχθη μετά από κρούσματα COVID στην Ασία, όπου το συσκευασμένο κρέας ήταν ύποπτο ως πηγή του ιού – επικεντρώθηκε σε κατεψυγμένο κοτόπουλο, βοδινό, χοιρινό και σολομό. Τα ευρήματα δημοσιεύτηκαν στις 11 […]
The post Κορωνοϊός τρόφιμα: Οι κορωνοϊοί επιβιώνουν έως και έναν μήνα στο κατεψυγμένο κρέας appeared first on Tromaktiko.gr.
Το Διαβάσαμε Κορωνοϊός τρόφιμα: Οι κορωνοϊοί επιβιώνουν έως και έναν μήνα στο κατεψυγμένο κρέας