14.1 C
Αθήνα
10 Απριλίου 2020
Kliktv.gr
Διαφορα

Καρκίνος: Όσοι τρώνε βιολογικά προϊόντα κινδυνεύουν λιγότερο

Είναι αρκετοί εκείνοι που προτιμούν τα βιολογικά προϊόντα για το τραπέζι τους. Είτε πρόκειται για φρούτα είτε πρόκειται για λαχανικά. Τώρα νέα έρευνα Γάλλων επιστημόνων δείχνει πως η κατανάλωση βιολογικών προϊόντων μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο για μερικά είδη καρκίνου. Οι ερευνητές, με επικεφαλής την επιδημιολόγο Τζούλια Μπόντρι του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας και Ιατρικής Έρευνας […]

The post Καρκίνος: Όσοι τρώνε βιολογικά προϊόντα κινδυνεύουν λιγότερο appeared first on tromaktiko.

Το Διαβάσαμε Καρκίνος: Όσοι τρώνε βιολογικά προϊόντα κινδυνεύουν λιγότερο

Related posts

Το Ανέκδοτο της Ημέρας: Σταματάνε αστυνομικοί κάποιο αμάξι στην εθνική οδό

rularulina_xo0ks4zq

Τα σκούρα πράσινα φυλλώδη λαχανικά που πρέπει να τρως κάθε μέρα

rularulina_xo0ks4zq

Πόσο έχουν μειωθεί οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων στη χώρα μας λόγω του κορονοιού;

rularulina_xo0ks4zq