17 October, 2018
Home / Διαφορα  / ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ( ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ). ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΟΥ. ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ.

ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ( ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ). ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΟΥ. ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ.ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΦΑΙΔΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ   ΣΧΟΛΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΡΙΑ. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΜΘΡΗΣΚΟΥΣ ΣΟΥ.  ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΒΙΟ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΝΕΙ , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΣΥ ,ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ. ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ  Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΔΟΤΗ, ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ….
ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ. ΣΤΟ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ , ΥΠΗΡΧΑΝ  ΤΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΤΕΛΕΙΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΕ Ο ΔΙΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΠΛΟΚ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΚΛΠ  . ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΗΤΑΝ  ΕΛΕΥΘΕΡΑ,  ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ , ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΠΟΤΕ , ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ, ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΡΙΖΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ. ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ., ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ  ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΙΑΚΟΨΑΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ , ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ (ΡΩΜΑΙΚΗ) ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΩ  ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΕΜΑΙL, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ WORD , ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΣΤΙΚΑΚΙ , ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΦΩ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ,Η ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ. ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ  ΟΤΙ ΚΑΝΩ ,ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ (ΡΩΜΑΙΚΗΣ) ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ,  ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΞΑΝΔΡΟ ,ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟ, ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝ ΚΛΠ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ  ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΟΛΟΠΙΑΔΟ. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ   ΜΕΣΑ ΑΠΟ  ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ.  ΣΕ ΠΕΡΙΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ  ΛΙΝΚΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ ΜΟΥ, ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ   ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ  ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΕΓΩ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ,ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΥΣΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ , ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ , ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ,ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ. ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ , ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ,ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΘΡΑ Η ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΚΟΝΤΖΟΥ, Η ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ  ΕΩΣΦΟΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΝΟΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΕΞΑΓΡΙΩΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟΝ «ΑΓΑΠΑΤΕ ” ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ   ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΕ ΕΞΑΓΡΙΩΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΝΤΖΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ . ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΛΙΝΚΣ.

ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ( ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ). ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΟΥ. ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ.