Νέα έρευνα αποκαλύπτει πως τα χειρότερα αποτελέσματα σε ασθενείς με οξεία καρδιακή ανεπάρκεια συνδέονται με υψηλά ποσοστά μιας χημικής ένωσης που μεταβολίζεται στο στομάχι μας μετά την κατανάλωση κόκκινου κρέατος. Η νέα αυτή έρευνα, που έγινε από το πανεπιστήμιο του Leicesterστην Αγγλία, δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Heart και είναι η πρώτη έρευνα που συνδέει την κατανάλωση […]
The post Η κατανάλωση κόκκινου κρέατος συνδέεται με την οξεία καρδιακή ανεπάρκεια appeared first on tromaktiko.
Το Διαβάσαμε Η κατανάλωση κόκκινου κρέατος συνδέεται με την οξεία καρδιακή ανεπάρκεια