26.7 C
Αθήνα
13 Αυγούστου 2020
Kliktv.gr
Διαφορα

Η κατάρρευση της Deutsche Bank! 250 δισεκατομμύρια δολάρια χρέους – Σημαντικό βίντεο!


Η Deutsche Bank υπήρξε σταθερός πονοκέφαλος για το οικονομικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Επειδή είναι πολύ αλληλένδετα μέσω παραγώγων με τις μεγάλες τράπεζες της Wall Street, όπως οι JPMorgan Chase, Citigroup, Goldman Sachs, Morgan Stanley και Bank of America. Έχει γίνει το σκοτεινό σύννεφο στον ορίζοντα με τον ίδιο τρόπο που η Citigroup πέτυχε αρνητικές πιέσεις στις αρχές της οικονομικής κρίσης του 2008.

Η προφητεία κυκλοφορεί ότι η Deutsche Bank φέρεται να κατέθεσε την πτώχευση ή η Deutsche Bank καταρρέει, έχει αρχίσει.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά η μεγαλύτερη επενδυτική τράπεζα της Ευρώπης, η Deutsche bank, έχει μεγάλες δυσκολίες. Αν γίνει πραγματικότητα, θα είναι το τέλος του χρηματοπιστωτικού συστήματος όπως το γνωρίζουμε. Η Deutsche Bank δεν μπορούσε να καταρρεύσει χωρίς να προκαλέσει φαινόμενο ντόμινο και να πάρει μαζί της όλο το σύστημα, με χρέη 250 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.


Ο τραπεζικός τομέας έχει έναν δύσκολο χρόνο. Σύμφωνα με την έκθεση του McKinsey, ένας στους τρεις τραπεζικούς οργανισμούς απειλείται να εξαφανιστεί στους επόμενους μήνες. Εάν ναι, αρχίζει η κατάρρευση της Deutsche Bank;

Έχοντας επίγνωση των παγίων, οι τράπεζες έχουν ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία εξορθολογισμού. Και το φίλτρο είναι πικρό. Σε 10 χρόνια (2008-2018), ήδη 600.000 τραπεζικές εργασίες έχουν χαθεί μόνο στην Ευρωζώνη. Η πρώτη γερμανική τράπεζα, η Deutsche Bank, ανακοίνωσε αυτό το καλοκαίρι ότι θα μειώσει κατά 18.000 τις θέσεις εργασίας παγκοσμίως μέχρι το 2022, σαν μέρος ενός σχεδίου αναδιάρθρωσης ύψους € 7,4 δισ.

Ο Γερμανικός χρηματοοικονομικός οργανισμός Deutsche Bank AG είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο σημαντικούς οικονομικούς οργανισμούς στον κόσμο. Κυρίως λόγω των αυτοεπιβαλλόμενων σκανδάλων, η τράπεζα πρέπει τώρα να λάβει δραστικά μέτρα για να παραμείνει στη ζωή. Οι επενδυτές παντού θα πρέπει να σημειώσουν ότι εάν ένα τέτοιο κρίσιμο κομμάτι του υπερβολικά μεγάλου-προς-αποτυχημένου τραπεζικού συστήματος υποχωρήσει, θα μπορούσε να προκαλέσει μια άλλη παγκόσμια οικονομική κατάρρευση και συντριβή των χρηματιστηριακών αγορών.

Πώς να προστατευθείτε από την επόμενη οικονομική κρίση; Ακολουθήστε το οικονομικό επιχείρημα και να είστε έτοιμοι για την οικονομική κατάρρευση και τη συντριβή της χρηματιστηριακής αγοράς το 2019.

Είναι η Deutsche Bank η επόμενη ‘Lehman Brothers’;

Ας ελπίσουμε ότι από τώρα θα συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικό είναι να προετοιμαστείτε για τη χρηματοπιστωτική κρίση. Φροντίστε να ελέγξετε τα βίντεο μου σχετικά με την οικονομική κατάρρευση, την προετοιμασία συντριβής χρηματιστηρίου, τα οικονομικά νέα, τις οικονομικές ειδήσεις και μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτό το βίντεο.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ: Οι οικονομικές και πολιτικές απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το βίντεο δεν είναι απαραιτήτως του «Financial Argument» ή του προσωπικού του. Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το βίντεο δεν αποτελούν εξατομικευμένες επενδυτικές συμβουλές και δεν πρέπει να βασίζονται σε αποφάσεις επένδυσης.) **

Όλα αυτά σχεδιάζονται. Ετοιμαστείτε για ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Η διαφθορά και η απληστία θα καταστρέψουν τελικά το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα.

Οι τράπεζες έχουν σταματήσει να δανείζουν δάνεια από το Νοέμβριο στη Σλοβενία, ​​τώρα ξέρω γιατί γιατί το σύστημα πρόκειται να καεί.

Η πολιτική εκτύπωσης χρημάτων ωφελεί μόνο το 1% και όχι το 99%, επομένως η τρέχουσα οικονομική πολιτική δεν λειτουργεί.

financial argument

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Το Διαβάσαμε Η κατάρρευση της Deutsche Bank! 250 δισεκατομμύρια δολάρια χρέους – Σημαντικό βίντεο!

Related posts

Ο καιρός σήμερα, Πέμπτη 13 Αυγούστου

rularulina_xo0ks4zq

Κορονοϊός – Βραζιλία: Αλλοι 1.175 νεκροί και 55.155 κρούσματα σε 24 ώρες

rularulina_xo0ks4zq

Λατινική Αμερική: Αργεντινή και Μεξικό θα παράγουν και θα διανείμουν το εμβόλιο της AstraZeneca

rularulina_xo0ks4zq

Ο παρών ιστότοπος κάνει χρήση cookies για την παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας περιήγησης. Δέχομαι Όροι Χρήσης

Privacy & Cookies Policy