11.8 C
Αθήνα
31 Μαρτίου 2020
Kliktv.gr
Διαφορα

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ….. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ !!!! ΜΗΝ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ….. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ …..

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ….. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ !!!! ΜΗΝ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ….. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ …..

Συνεχίζεται ακάθεκτα η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας, χωρίς να ανοίγει ρουθούνι.
Οι αντι-ρατσιστές (οι οποίοι είναι οι χειρότεροι φασίστες) έχουν κάνει καλή δουλειά, και έχουν κάνει τους πάντες να φοβούνται να εναντιωθούν στην καταστροφή της Χώρας. Κλασσικό παράδειγμα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου , όπου κάτοικοι βλέπουν τις πατρίδες τους να εξαφανίζονται, τον τουρισμό τους να καταστρέφεται, και κανείς μα κανείς να αντιδρά. ( Ναι, βγήκαν οι Συριζαίοι Δήμαρχοι και κλάφτηκαν , για να μάτια του κόσμου, αλλά αυτοί είχαν ανακοινώσει το πρόγραμμά τους προεκλογικά: «Ανοίγουμε τα σύνορα και τους αφήνουμε όλους μέσα».) 
Οι κάτοικοι των νησιών αυτών συμφωνούν τελικά με το σχέδιο Ισλαμοποίησης των νησιών; ;;;; Γιατί δεν αντιδρούν; ;;;;; Φοβούνται μην τους χαρακτηρίσουν ρατσιστές οι εθνομηδενιστές;;;;;;; ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!!!! Τι περιμένετε;;;;;; Να σας χτυπήσει την πόρτα ο Τζιχαντιστής;;;;;; Αντιδράστε πριν να είναι αργά….. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
( Γιατί ξέρω, και εκλογές να έρθουν, τους ίδιους θα βγάλετε…. Θα σας υποσχεθούν πάλι σκίσιμο των *νέων* μνημονίων, θα σας υποσχεθούν κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, θα σας υποσχεθούν αυξήσεις και δώρα, και εσείς θα φύγετε από το σπίτι των φίλων σας (που σας φιλοξενούν αφού θα έχετε χάσει το δικό σας στις τράπεζες), θα μπείτε σε ένα από τα πολλά τζαμιά που θα έχουν χτιστεί, και θα τους ψηφίσετε και πάλι. Σας ξέρω. ………. Μία ζωή παρτάκηδες , χωρίς συνείδηςη και εθνική υπερηφάνεια.)
Ξυπνήστε επιτέλους!!!!!! Δε βλέπετε τι γίνεται ;;; Δε βλέπετε ότι χάνεται η Ελλάδα;;;;; Δε βλέπετε ότι αυτό που γίνεται είναι ένα σχέδιο;;;;;
Αν πραγματικά νομίζετε ότι αυτά που γίνονται είναι «τυχαία», τότε είσαστε βαθιά νυχτωμένοι…….
Αυτά γίνονται σήμερα βάσει του Σχεδίου Kalergi.
( ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ:
Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.
Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση.
Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε μία μικτή φυλή μαύρων, λευκών, και Ασιατών. )
Θεωρείτε οτι αυτά γίνονται για να σωθούν οι Έλληνες; ;;;;Πιστεύετε πραγματικά οτι οι ισχυροί νοιάζονται αν οι Έλληνες υπάρχουν ή χαθούν;;;;;
( Οι ισχυροί νοιάζονται μόνο για τις θέσεις τους, τις τσέπες τους και πως θα αυξήσουν τον πλούτο τους. Φτιάχνουν νόμους που προστατεύουν αυτούς και τις περουσίες τους, και επιβάλουν νόμους σε όλους τους άλλους για να τους κρατάνε οικονομικούς δούλους. Δεν το έχετε καταλάβει; ;;;; Αυτό που θέλουν οι ισχυροί είναι άβουλα όντα, υπερ-καταναλωτές, που θα πληρώνουν τους λογαριασμούς και τους φόρους χωρίς να αντιδρούν. Φόρους και υπηρεσίες από εταιρίες (είτε ιδιωτικές, είτε δημόσιες) που τους ανήκουν. Αυτό θέλουν!!!!! Είτε αυτοί που ζουν στην Ελλάδα είναι λευκοί, μαύροι, Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι… κλπ. Δεν τους απασχολεί καθόλου. Πελάτες να είναι, και ό,τι να’ναι !!!!! )
Φέρατε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, που τους εκτελεί το σχέδιο, και όλα καλά………. 
Η οικονομία, και αν θα πάει καλύτερα δεν εξαρτάται από την Ελληνική Κυβέρνηςη , άλλοι αποφασίζουν….. Η ανταλλαγή πληθυσμού όμως εξαρτάται από την Ελληνική Κυβέρνηση …….
ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ , ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ …..
Βασικά σου κλέβουν την πατρίδα και εσύ κοιμάςαι. Σου κλέβουν τον πλούτο της χώρας σου, για να στον πουλήσουν μετά σε διπλή και τριπλή τιμή. Σύντομα θα γίνεις μειοψηφία στην ίδια σου την πατρίδα και εσύ φοβάσαι να μιλήσεις…..
Έλληνες – Πατριώτες αντιδράστε! !!!! Μην στέκεστε αδρανείς στην καταστροφή της πατρίδας μας….. Ενωθείτε όλοι μαζί και μαζί με εσάς όλοι μας για να σώσουμε την ΙΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , από τους Άθεους και Απάτριδες , πριν να είναι αργά …….

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ….. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ !!!! ΜΗΝ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ….. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ …..

Related posts

Κορονοϊός: Ford και General Electric ετοιμάζουν 50.000 αναπνευστήρες μέσα στις επόμενες 100 μέρες

rularulina_xo0ks4zq

Βοηθήστε το παιδί να ξεπεράσει τη φοβία για το γιατρό

rularulina_xo0ks4zq

Κορονοϊός – Χαρδαλιάς: Η μη τήρηση των μέτρων φέρνει νέα, δυστυχώς πιο αυστηρά μέτρα

rularulina_xo0ks4zq