34 C
Αθήνα
4 Αυγούστου 2021
Kliktv.gr
Lifestyle

Η Βούλα Παπαχρήστου και ο Βύρωνας Κοκκαλάνης στον «δρόμο για το Τόκιο – Team Hellas» (photos)

Την πρωταθλήτρια Ευρώπης στον στίβο Βούλα Παπαχρήστου και τον ιστιοπλόο Βύρωνα Κοκκαλάνη συναντά ο Γιώργος Καπουτζίδης, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021, στις 18:15, στο πλαίσιο της εκπομπής «Ο δρόμος για το Τόκιο – Team Hellas», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, με επίκεντρο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021. 

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021, ώρα 18:15 – Εκπομπή 24η: Βούλα Παπαχρήστου – Στίβος, τριπλούν

Έχει ένα από τα πιο πλούσια βιογραφικά στον ελληνικό αθλητισμό. Παγκόσμια και ευρωπαϊκά μετάλλια, καθώς και πολλά ρεκόρ, συνοδεύουν τη Βούλα Παπαχρήστου, η οποία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα αγωνιστεί ως πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ισορροπώντας στους ρόλους της μητέρας και της πρωταθλήτριας, στον Δρόμο για το Τόκιο, εξηγεί πώς καταφέρνει να ισορροπεί μεταξύ οικογένειας και πολύ σκληρών προπονήσεων. Η σχέση της με τον προπονητή Γιώργο Πομάσκι έχει περάσει από χίλια κύματα, όμως το πετυχημένο δίδυμο θα είναι μαζί στο Τόκιο και, όπως αποκαλύπτουν στον Γιώργο Καπουτζίδη, η απόσταση μέχρι την επιτυχία στο τριπλούν, είναι τρία βήματα.
Κυριακή 20 Ιουνίου 2021, ώρα 18:15 – Εκπομπή 25η: Βύρωνας Κοκκαλάνης – Ιστιοπλοΐα, RSX
Έκτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 και πέμπτος σε αυτούς του 2016 στο Ρίο, ο Βύρωνας Κοκκαλάνης φιλοδοξεί στο Τόκιο να γίνει, στα 36 χρόνια του, ο μεγαλύτερος σε ηλικία ιστιοπλόος που κερδίζει πρώτη φορά ολυμπιακό μετάλλιο. Υπό την καθοδήγηση του σπουδαίου Νικόλα Κακλαμανάκη, ο Κοκκαλάνης έχει κερδίσει παγκόσμια και ευρωπαϊκά μετάλλια και στον Δρόμο για το Τόκιο συναντά τον Γιώργο Καπουτζίδη. Μοιράζεται τις δυσκολίες ενός οικογενειάρχη Ολυμπιονίκη και προσπαθεί να του μάθει τα μυστικά της ιστιοσανίδας.
Παρουσίαση: Γιώργος Καπουτζίδης
Σκηνοθεσία: Κώστας Αμοιρίδης
Αρχισυνταξία: Θανάσης Νικολάου
Συντακτική ομάδα: Παναγιώτης Βότσης, Πηνελόπη Γκιώνη
Παραγωγή: AN Sports and Media
«Ο δρόμος για το Τόκιο – Team Hellas»
Η εκπομπή παρουσιάζει όλα τα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, καθώς και την προσπάθειά τους μέχρι να γίνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς πραγματικότητα.
Με τον μοναδικό τρόπο του Γιώργου Καπουτζίδη και μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Αμοιρίδη, η εκπομπή, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 18:15, μεταφέρει στους τηλεθεατές την καθημερινότητα των αθλητών, τα συναισθήματά τους και πώς βιώνουν όλη αυτήν την προσπάθεια των πέντε ετών, με τη μεσολάβηση της καραντίνας και των αποκλεισμών λόγω κορωνοϊού. Μια προσπάθεια, από την οποία όλοι εμείς θα παρακολουθήσουμε λίγα λεπτά, την ημέρα του αγώνα, στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.
Ο Γιώργος Καπουτζίδης δοκιμάζει το άθλημα-αγώνισμα των μελών της Team Hellas, προσπαθεί να «φορέσει» τα παπούτσια τους, για να διαπιστώσει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν μέσο άνθρωπο, και να φέρει τους αθλητές ακόμα πιο κοντά στο ελληνικό κοινό.
Μετά την τηλεοπτική μετάδοσή της, η εκπομπή είναι διαθέσιμη και στο ERTFLIX. Επίσης, μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, στις 00:15.
Ποια είναι η Team Hellas
Η Team Hellas είναι η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα με 116 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτή που έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες συγκινήσεις στους Έλληνες. Έχει καθολική αποδοχή, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που αποκαλείται «Ελλάς» και όχι «Greece» και απαρτίζεται από αθλητές με ξεχωριστό ταλέντο, που έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχουν και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Το Διαβάσαμε Η Βούλα Παπαχρήστου και ο Βύρωνας Κοκκαλάνης στον «δρόμο για το Τόκιο – Team Hellas» (photos)

Related posts

ΕΡΤ1: Από τις 6 Σεπτεμβρίου η Ν. Ζαμπέτογλου και ο Θ. Αναγνωστόπουλος ανοίγουν το «Στούντιο 4» (trailer+photos)

rularulina_xo0ks4zq

Νέες θεματικές στα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Γυμνάσια όλης της χώρας από Σεπτέμβριο

rularulina_xo0ks4zq

Σασμός – Τα Επεισόδια

rularulina_xo0ks4zq