20.1 C
Αθήνα
1 Οκτωβρίου 2020
Kliktv.gr
Διαφορα

ζώδια σήμερα προβλέψεις 12/02 Τετάρτη

Ζώδια Σήμερα Προβλέψεις .

ζώδια σήμερα Κριός .

Γνωρίζετε ότι τα ετερώνυμα έλκονται, αγαπητοί Κριοί… Και θα το βιώσετε πιο έντονα, χάρη στην αντίθεση της Σελήνης από τον Ζυγό με τη ρομαντική Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Τα ακαθόριστα συναισθήματα είναι αναπόφευκτα, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σπίθες με τα πιο απρόβλεπτα άτομα.

Ενόσω δεν ξεπερνάτε τα όριά σας, τολμήστε να τις εξερευνήσετε. Δεν υπάρχει καμιά βιασύνη να βάλετε ταμπέλες, απολαύστε αυτό που συμβαίνει και αφήστε το χρόνο να δείξει τη δυναμική αυτής της επαφής!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Ταύρος

Κάποιο νεφέλωμα μπορεί να καλύπτει την κριτική σας ικανότητα, αγαπητοί Ταύροι… Γι’ αυτό ευθύνεται μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη.

Τι κι αν είστε αρκετά ευφυείς για να μην παρασύρεστε από τις κολακείες κανενός… Αυτό ακριβώς μπορεί να σας συμβεί, σε σημείο να θέσετε σε βάθρο άτομα που δεν το αξίζουν. Προτιμήστε να έχετε γύρω σας ανθρώπους που εμπιστεύονται απόλυτα, για να σας λογικέψουν σε μια τέτοια περίσταση.

Όσο διασκεδαστικό κι αν είναι η φλερτ, η περίοδος δεν ενδείκνυται για να ενδώσετε σε τέτοιο βαθμό!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Ακολουθήστε την πολιτιστική σας παρόρμηση, αγαπητοί Δίδυμοι! Μην αφήσετε να καταλάβουν τη μέρα σας τα σχέδια των φίλων και γνωστών. Πάρτε τον έλεγχο και κάντε τις αντιπροτάσεις σας, αν οι ιδέες τους δεν σας εμπνέουν. Προτιμήστε εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης, σε μέρη που θα σας «δουν» και θα ικανοποιήσουν την περιέργειά σας. Και αφήστε ανοικτή την πόρτα της παρέας… Μια ερωτική έκπληξη μπορεί να φουντώσει τις διαθέσεις σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Η ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή δεν αποτελεί γρίφο για εσάς, αγαπητοί Καρκίνοι! Με τη δημιουργική Αφροδίτη στη ζώνη σας της καριέρας, τολμήστε να εκφράσετε ακόμα και τις πιο ευφάνταστες ιδέες σας. Παράλληλα, η αντίθεσή της με τη Σελήνη από τον Ζυγό, θα σας γυρίσει νωρίς στο σπίτι. Ανταλλάξτε απόψεις με τους συνεργάτες σας και συνεχίστε με τον ίδιο οίστρο τις συζητήσεις εντός της εστίας σας. Όλοι είναι σύμμαχοί σας και θα ακούσουν με ενθουσιασμό τα μελλοντικά σας σχέδια – σε κάθε τομέα!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 12-14/02 Νέος έρωτας – Νέα εργασία

xartomanteia

ζώδια σήμερα Λέων

Μην περιορίζετε την ειλικρίνειά σας, αγαπητοί Λέοντες! Ακόμα κι αν το παρακάνετε με τις αποκαλύψεις στους δικούς σας ανθρώπους, είναι βέβαιο ότι λατρεύουν αυτή την πληθωρική ιδιοσυγκρασία σας. Μπορείτε και να ξεπεράσετε κάποια όρια αν είστε σε έναν απόλυτα έμπιστο κύκλο… Για παράδειγμα, μια περιπετειώδης παρόρμηση να σας οδηγήσει σε μια δαπανηρή έξοδο ή και ένα απρόσμενο ταξίδι. Κάθε αλλαγή σκηνικού θα τονώσει τη διάθεσή σας, ακόμα κι αν αφορά τη θέα από το παράθυρό σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Καιρός να επιθεωρήσετε τον οικονομικό σας τομέα, αγαπητοί Παρθένοι! Η Σελήνη φωτίζει τη ζώνη των εισοδημάτων σας, ενώ σχηματίζει και αντίθεση με την εξισορροπητική Αφροδίτη. Αν και είστε συνήθως συνετοί, αυτή η όψη μπορεί να σας κάνει απερίσκεπτους με τις δαπάνες. Σκεφτείτε καλά αν κάτι πραγματικά το χρειάζεστε ή απλά το θέλετε. Επιστρατεύστε την πρακτική σας πλευρά και αρχίστε να αποταμιεύετε για κάτι που έχει σημασία για εσάς. Να είστε συνεπείς με τις πληρωμές σας και δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα Ζυγός

Η ατμόσφαιρα ξεκαθαρίζει στις προσωπικές σας σχέσεις, αγαπητοί Ζυγοί! Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη γυρίζει την πλάτη στη Σελήνη στο ζώδιό σας, διώχνοντας κάθε νεφέλωμα. Τώρα θα διέπει η διαύγεια όσα είναι «δικά σας» και όσα όχι. Μόνο για τη δική σας ευτυχία είστε υπεύθυνοι… Γι’ αυτό μην δίνετε περισσότερη αξία ή χρόνο στα θέματα των άλλων. Αυτό ισχύει και αντιστρόφως: Να εμπλέκεστε στη ζωή τρίτων, μόνο αν σας ζητηθεί ή πρόκειται για τα ανήλικα παιδιά σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Πόσο ρεαλιστικές είναι οι προσδοκίες σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Μια δυναμική αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τη ρομαντική Αφροδίτη, θα σας δώσει νέα οπτική. Όσο πιο ψηλά θέτετε τον πήχη, τόσο δεν μπορείτε να καλύψετε τις αποστάσεις. Φανείτε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, ξέρετε ότι είστε κάθετοι στην κρίση σας. Μην βιάζεστε να απορρίψετε πρόσωπα και καταστάσεις, δώστε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Δεν αποκλείεται να εκπλαγείτε ευχάριστα με το αποτέλεσμα. Και όσον αφορά το ταίρι σας, μια άκαιρη επίθεση μπορεί να επιφέρει από άμυνα μέχρι και χωρισμό!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-fotia

ζωδια σήμερα Τοξότης

Συνήθως δεν παρασύρεστε από τους κόλακες, αγαπητοί Τοξότες. Αλλά μια αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη και τη Σελήνη, μπορεί να δώσει σε κάποιους περισσότερα περιθώρια απ’ όσα αξίζουν! Επειδή θα είναι μπερδεμένα τα «μηνύματα», μην ενδώσετε σε μια έλξη αν δεν κάνετε διεξοδική έρευνα. Απολαύστε τη στιγμή αλλά μην φτάσετε στο σημείο να δώσετε υποσχέσεις που ίσως να μην τηρήσετε. Καλύτερα να ξαναδείτε τις όποιες προοπτικές μετά το πέρας της ανάδρομης φάσης του Ερμή, από 16 Φεβρουαρίου μέχρι 9 Μαρτίου!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Πώς σας φαίνεται η ιδέα να εργαστείτε από το σπίτι σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι; Μια αντίθεση «πολυτέλειας» ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, κεντρίζει τα επαγγελματικά σας αλλά και τον οικιακό σας τομέα. Όσο και να θέλετε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις όλων, μπορεί να δυσκολευτείτε να υλοποιήσετε τα δικά σας σχέδια. Γι’ αυτό βρείτε τη χρυσή τομή. Ρεαλιστικά μιλώντας, ποτέ δεν πρόκειται να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Αν είστε συνεπείς και επιμελείς στα χρονοδιαγράμματά σας, σίγουρα θα βελτιώσετε την εξέλιξή σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 12-14/02 Νέος έρωτας – Νέα εργασία

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζωδια σήμερα Υδροχόος

Όσο κι αν δεν είναι στη φύση σας πρέπει να χαλαρώσετε λίγο, αγαπητοί Υδροχόοι! Το επιβάλλει μια αντίθεση ανάμεσα στην ευαίσθητη Σελήνη και τη ρομαντική Αφροδίτη. Παραμερίστε για λίγο την ανάγκη σας για έλεγχο των πάντων, μην εξοργίζεστε από την πίεση που σας ασκεί η οικονομική σας κατάσταση. Αυτό δεν σημαίνει να πάτε στο άλλο άκρο και να κάνετε αλόγιστες δαπάνες. Δεν μπορεί κάθε υπερβολή σας να την ονοματίζετε «δώρο γενεθλίων»!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Υπάρχουν πολλοί δρόμοι που οδηγούν στην ευημερία, αγαπητοί Ιχθύες! Και αν διχάζεστε ανάμεσα στο να πάτε στο γυμναστήριο ή στο σπίτι και να φάτε πίτσα, ευθύνεται μια αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη. Φυσικά δεν αρκεί ένα παραστράτημα για να ανατραπεί μια καλή πορεία, γι’ αυτό μην πιέζεστε παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται. Να είστε βέβαιοι ότι κάποιες εναλλακτικές κινήσεις με τη δύναμη της θέλησης, μπορούν να διατηρήσουν την ισορροπία σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

The post ζώδια σήμερα προβλέψεις 12/02 Τετάρτη appeared first on ζώδια.

Το Διαβάσαμε ζώδια σήμερα προβλέψεις 12/02 Τετάρτη

Related posts

Αναστασιάδης σε Μισέλ: Χρειαζόμαστε μία ενωμένη και αποφασιστική απάντηση στην Τουρκία

rularulina_xo0ks4zq

Ανεπηρέαστη από το ντιμπέιτ η Wall Street – Κέρδη στην τιμή του πετρελαίου

rularulina_xo0ks4zq

Παπαθανάσης: Οι Αμερικανοί ενδιαφέρονται για λιμάνια

rularulina_xo0ks4zq