19.5 C
Αθήνα
20 Οκτωβρίου 2021
Kliktv.gr
Διαφορα

Ετικέτες τροφίμων: Η χρωματική κωδικοποίηση ωθεί σε πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές

Η διατροφή που είναι πλούσια σε μη θρεπτικά τρόφιμα αυξάνει τον κίνδυνο μη μεταδοτικών ασθενειών, οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 71% των θανάτων παγκοσμίως. Οι ετικέτες και οι προειδοποιητικές ετικέτες με χρωματική κωδικοποίηση χρησιμοποιούνται συχνά στο μπροστινό μέρος των συσκευασιών τροφίμων παγκοσμίως. Στόχος τους είναι να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να τρώνε πιο υγιεινά. Ως αποτέλεσμα θα […]

The post Ετικέτες τροφίμων: Η χρωματική κωδικοποίηση ωθεί σε πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές appeared first on Tromaktiko.gr.

Το Διαβάσαμε Ετικέτες τροφίμων: Η χρωματική κωδικοποίηση ωθεί σε πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές

Related posts

Κορονοϊός: Στο «κόκκινο» Τρίκαλα και Γρεβενά

rularulina_xo0ks4zq

Κυπριακή ΑΟΖ: Η Λευκωσία δέσμευσε νέα περιοχή για έρευνες τους Nautical Geo

rularulina_xo0ks4zq

Παραλήρημα Μπαχτσελί: Πηγή του κακού η Ελλάδα σε κάθε θέμα

rularulina_xo0ks4zq
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com