29 C
Αθήνα
9 Αυγούστου 2020
Kliktv.gr
Διαφορα

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ "ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ"ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ;ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ/ΜΕΡΟΣ Α..


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ “ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ’ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΓΙΛΕΚΩΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΕ ΒΑΛΟΝΙΑ/ΒΕΛΓΙΟ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΦΛΑΜΑΝΔΙΚΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ(ΣΤΗΝ ΑΜΒΕΡΣΑ ΤΗΣ ΦΛΑΝΔΡΑΣ ΤΟΣΥΖΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ…). ΗΔΗ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ 15-12-2018 ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΑΛΛΙΚΣ ΠΟΛΕΙΣ., ΕΝΩ “ΨΗΝΟΝΤΑΙ” ΠΟΛΛΑ-ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ- ΣΕ 11 ΧΩΡΕΣ.Ο ΜΑΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΥΝΑΜΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΕΝΟΣ ΝΟΣΗΡΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣΤΡΑΤΟ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ”ΝΕΟ ΤΕΡΒΟΥΡΕΝ’ ;

2) ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ‘ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΓΙΛΕΚΩΝ” ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ “ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ” ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2003-2014 , ΔΙΑΝΘΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΝΡΓΟΥ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΜΟΡΦΗΣ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΤΟΥ ΑΔΥΝΑΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ..ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ ΓΕΝΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ.ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΜΟΛΟΣ ΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΗΣ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΦΟΡΜΟΥΛΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΚΠΑΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΑΦΥΔΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ/ΜΑΘΗΤΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΟΣΗΡΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΑΧΡΩΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ”ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ”. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η “ΚΑΜΕΡΟΠΟΙΗΣΗ’ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ “ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ” ΝΕΟ-ΟΡΓΟΥΕΛΙΑΝΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΗΣΗΣ .ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥΤΕΡΑΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ.

. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ. Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ. . Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΟΠΟΗΜΕΝΩΝ ΜΥΑΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΧΝΩΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΙ-ΧΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΝΤΕ-ΝΤΙ ΜΑΝΤΖΙΟ ΚΑΙ ΣΑΛΒΙΝΙ. ΟΜΑΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΛΩΤΟΣ.ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ ,ΠΝΙΓΟΝΤΑΝ.ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΚΑΙΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΓΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ.

3)ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ. ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΟΠΛΗ ΒΑΣΤΙΛΛΗ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΙΑ.ΤΩΡΑ ΟΜΙΛΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΜΟΡΦΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ TWITTER, TO FACEBOOK, TO ISTAGRAM…ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑ-ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ.ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕ ΦΑΣΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. .ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

4)ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ.ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΒΑΡΚΑΡΗΔΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΟΛΟΓΟΥΝ.ΑΣΧΕΤΟΛΟΓΟΥΝ.ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΧΩΡΕΣ..ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΚΟΥΤΙΑΣΜΕΝΩΝ ΜΥΑΛΩΝ. ΗΓΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ. ΠΟΛΛΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΛΑΘΟΣ.ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝΕ.ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ‘ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ” ΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ.ΕΚΕΙ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΡΑΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ”-“ΕΝΕΣΟΠΟΙΗΣΗ ΣΚΕΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΑΥΡΙΟ.

5)ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΆΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΡΩΣΙΚΕΣ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΑΣ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΜΟΣΧΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΜΑΤΑ. ΤΑ “ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΙ’ΚΑΚΙΣΤΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ” ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΕΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ…ΤΑ “ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ…

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ/ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ.ΠΗΓΗΠηγή ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ "ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ"ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ;ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ/ΜΕΡΟΣ Α..

Related posts

Μητσοτάκης – Κορονοϊός: Αύριο στις 11 η τακτική τηλεδιάσκεψη

rularulina_xo0ks4zq

Κορονοϊός – Κρήτη: Και δεύτερος αντιδήμαρχος θετικός στον ιό

rularulina_xo0ks4zq

Κορονοϊός – Συναγερμός και στην Αίγινα: Κρούσμα σε ξενοδοχείο

rularulina_xo0ks4zq

Ο παρών ιστότοπος κάνει χρήση cookies για την παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας περιήγησης. Δέχομαι Όροι Χρήσης

Privacy & Cookies Policy