35.9 C
Αθήνα
18 Σεπτεμβρίου 2021
Kliktv.gr
Ελλαδα

«Εκδόσεις Διόπτρα»: Προσφέρουν τα λεφτά από το e-shop στους πυρόπληκτους και ο κόσμος τους ζητάει να τους χρεώσουν περισσότερο

ekdoseis dioptra pyropliktoi

Ήδη έχουν μαζευτεί περισσότερες από 40.000 ευρώ

Οι εκδόσεις Διόπτρα ανακοίνωσαν πως για τρεις ημέρες, όλα τα έσοδα από τις αγορές που θα γίνουν μέσω του e-shop τους θα διατεθούν στους πυρόπληκτους.

«Αλληλεγγύη και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Επίσης, θα δώσουμε βιβλία όπου χρειάζεται και θα συγκεντρώσουμε και εσωτερικά στην εταιρεία ένα ποσό. Τα χρήματα θα κατατεθούν στον Ερυθρό Σταυρό», έγραψαν στη σχετική ανακοίνωση στο Facebook.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε κάνοντας ρεκόρ παραγγελιών (1.800), ενώ παράλληλα τους στέλνει μηνύματα να τους χρεώσει περισσότερα και να παρατείνει την όλη διαδικασία.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, εκδότης της Διόπτρα, ανακοίνωσε επίσης ότι ο εκδοτικός οίκος θα συμπληρώσει το υπόλοιπο ποσό, ώστε αυτό που θα φτάσει στον Ερυθρό Σταυρό να φτάσει τα 50.000 ευρώ, ενώ έδωσε και περισσότερες πληροφορίες για τη δωρεά.

Η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου:

«Είμαι ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο εκδότης της Διόπτρα. Αυτό που διαβάζετε, το γράψαμε με τους συνεργάτες μου πριν λίγα λεπτά.

Είναι μεγάλη η πικρία που νιώθουμε για όλα όσα έγιναν. Για όσα χάθηκαν, για όσους συνανθρώπους μας βιώνουν το κενό, το απόλυτο κενό της επόμενης μέρας της καταστροφής. Μιας καταστροφής που ακόμα δεν έχει τελειώσει.

Ως Εκδόσεις Διόπτρα κάναμε μια ενέργεια που πριν λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε, για να συσπειρώσουμε τους αναγνώστες μας, ώστε να προσφέρουμε μαζί σε όλους εκείνους που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται.

Θα σας εξομολογηθώ ότι δεν περιμέναμε αυτό που συνέβη: Ήσασταν όλοι εκεί, εσείς που τιμάτε εδώ και δεκαετίες τα βιβλία μας. Το ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο δέχτηκε σε τρεις ημέρες τον ασύλληπτο αριθμό των 1.800 παραγγελιών, περίπου 20 φορές παραπάνω από το συνηθισμένο.

Μας πήρατε τηλέφωνο και μας ζητούσατε να σας χρεώσουμε παραπάνω, για να πάρουν περισσότερα αυτοί που υποφέρουν. Μας στείλατε δεκάδες μηνύματα για να βοηθήσετε από το εξωτερικό. Μας είπατε να σημειώσουμε τώρα την παραγγελία σας, αλλά να σας τη στείλουμε στο τέλος του μήνα που θα έχετε χρήματα. Μας έστειλαν παιδιά Γυμνασίου για να διαθέσουν χρήματα από το ταμείο της τάξης τους.

Αύριο το πρωί θα έχουμε καθαρή εικόνα, αλλά η πρώτη εκτίμηση για το ποσό που συγκεντρώσαμε είναι πάνω από 40.000 ευρώ και να ξέρετε ότι θα βάλουμε και τα υπόλοιπα σε κάθε περίπτωση για να φτάσουμε τις 50.000€.

Είναι τεράστια τιμή που μας επιτρέψατε να συγκεντρώσουμε αυτό το ποσό και που μας το εμπιστεύεστε. Το ευχαριστώ είναι λίγο για όλους και όλες εσάς.

Από αύριο θα έχετε αναλυτική ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα της δωρεάς και του πώς θα διασφαλίσουμε ότι τα χρήματα θα ξοδευτούν για τον σκοπό που τα δώσατε.
Δεν θέλω και δεν επιτρέπεται να θριαμβολογήσουμε για κάτι. Αλλά κοιτώντας σας στα μάτια θέλω να σας πω ότι η Ελλάδα που αγαπάει, η Ελλάδα που πονάει και το λέει, η Ελλάδα που σκύβει τρυφερά με στοργή πάνω στα πονεμένα παιδιά της, υπάρχει είναι εδώ και κοιτάει το αύριο. Και είστε όλοι εσείς».

Διαβάστε ακόμα: Άνδρας έσωσε με ένα κλαδί σπίτι στην Εύβοια: «Ένιωθα υποχρέωση γι αυτό τον τόπο» [βίντεο]

Το Διαβάσαμε «Εκδόσεις Διόπτρα»: Προσφέρουν τα λεφτά από το e-shop στους πυρόπληκτους και ο κόσμος τους ζητάει να τους χρεώσουν περισσότερο

Related posts

ΠΟΥ: Όχι τρίτη δόση στα υγιή άτομα πριν ξεκινήσουν εμβολιασμοί στις υπανάπτυκτες χώρες

rularulina_xo0ks4zq

ΔΙΜΕΑ: 10.000 ευρώ πρόστιμο και κατάσχεση «μαϊμού» αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων

rularulina_xo0ks4zq

Γερμανικά «Inspire me Award»: H Ελλάδα καλύτερος προορισμός τουρισμού πολυτελείας

rularulina_xo0ks4zq