25.7 C
Αθήνα
26 Ιουλίου 2021
Kliktv.gr
Ελλαδα

Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Οι γονείς του Αναγνωστόπουλου θα μπορούν να βλέπουν τη Λυδία αν το θέλουν

xarmanis mikri lydia

Οργανώνεται επιχείρηση για να μεταφερθεί με ασφάλεια το παιδί στην Αλόννησο

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης Καρολάιν, Αθανάσιος Χαρμάνης, μιλώντας στο Mega το πρωί της Τρίτης, δήλωσε πως η γιαγιά της ενός έτους Λυδίας θα παραλάβει το παιδί μέχρι αύριο.

«Εκτελείται η διάταξη της εισαγγελέως, με την οποία αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα από τον πατέρα, ανατέθηκε η επιμέλεια στους γονείς της Καρολάιν, και καθορίστηκε και μια επικοινωνία του παιδιού, πέντε φορές το μήνα επί ένα τετράωρο την ημέρα, με τους γονείς του δράστη», δήλωσε αρχικά ο κ. Χαρμάνης.

«Χθες όταν έφτασε η μητέρα της Καρολάιν στο Βόλο στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να της πάρουν συνέντευξη. Έχει το πένθος της η γυναίκα δε θέλει δημοσιότητα. Στήσαμε ολόκληρη επιχείρηση να μπω με το αυτοκίνητό μου μέσα στο πλοίο να πάρω την κ. Σουζάνα για να μην βγει στις κάμερες. Και οργανώνουμε και σήμερα μια επιχείρηση, για να μεταφερθεί το μωρό με ασφάλεια στην Αλόννησο», συμπλήρωσε.

«Η μητέρα της Καρολάιν, όταν άκουσε την απόφαση, προστέθηκαν κάποια ψήγματα χαράς στην απέραντη θλίψη της. Στα μάτια αυτού του παιδιού θα βλέπει την Καρολάιν και της μοιάζει και καταπληκτικά, όπως μου είπε. Το παιδί το είχε δει τελευταία φορά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, όταν είχαν κάνει στην Αλόννησο διακοπές το ζευγάρι», συνέχισε ο δικηγόρος, αναφερόμενος στην αντίδραση της μητέρας της 20χρονης όταν έμαθε τα νέα για την επιμέλεια.

«Είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι οι γονείς του δράστη έχουν σπίτι στην Αλόννησο και θα μπορούν αν το επιθυμούν να βλέπουν και περισσότερες φορές το παιδί από αυτές που προβλέπονται από τη διάταξη. Αν θελήσουν να τη δουν, θα βρουν ανοιχτή πόρτα από την άλλη πλευρά. Και το θέλουν κιόλας, γιατί όσο περισσότερη αγάπη παίρνει αυτό το παιδί, τόσο το καλύτερο. Οι συναντήσεις θα γίνονται στο χώρο του σπιτιού των γονιών της Καρολάιν», εξήγησε ο κ. Χαρμάνης.

«Η απόφαση είναι προσωρινή, πιστεύω μέχρι το Σεπτέμβριο θα υπάρξει οριστική απόφαση. Για το μεγάλωμα της μικρής οι γονείς της Καρολάιν θα ζητήσουν τη γνώμη ειδικών επιστημόνων και θα προχωρήσουν. Αισθάνονται το βάρος της ευθύνης. Θα ζητήσουν σίγουρα τη βοήθεια των ειδικών. Είναι νέα, δυνατή και πολύ καλός άνθρωπος η μητέρα της Καρολάιν», συνέχισε ο ίδιος.

«Τώρα οι γονείς της Καρολάιν περιμένουν απαντήσεις από την ολοκλήρωση της ανάκρισης ώστε να βρεθεί το κίνητρο. Τελειώσαμε με το επείγον θέμα του παιδιού. Τώρα θα ασχοληθούμε με την ποινική δικογραφία, να συνδράμουμε και εμείς στο έργο του ανακριτή. Υπάρχουν αρκετά σκοτεινά σημεία, τα οποία ήδη διερευνά ο ανακριτής. Υπάρχουν διάφορα θέματα που ερευνώνται», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα: Πατέρας Καρολάιν για πιλότο: Αν το ήξερα στο μνημόσυνο, θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα

Το Διαβάσαμε Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Οι γονείς του Αναγνωστόπουλου θα μπορούν να βλέπουν τη Λυδία αν το θέλουν

Related posts

Θάνατος θεατή: Τον σκότωσε η καρέκλα στην αίθουσα

rularulina_xo0ks4zq

Αντετοκούνμπο: Το Σάββατο περιμένω 100.000 κόσμο στο αεροδρόμιο στην Ελλάδα, αλλιώς δεν πετάω

rularulina_xo0ks4zq

Φολέγανδρος: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Νάξου ο 30χρονος

rularulina_xo0ks4zq