13.5 C
Αθήνα
8 Απριλίου 2020
Kliktv.gr
Αθλητικα

ΓΡΑΦΕΙ Ο Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Το πορτοκαλί τηλέφωνο πήρε φωτιά – Ακατάλληλος ο Αυγενάκης για τον αθλητισμό

Ο κόσμος θέλει να τοποθετηθώ για την υπόθεση Ξάνθης και ΠΑΟΚ. Λογικότατο. Και θα το κάνω μόλις έχω στα χέρια μου το σκεπτικό της εισήγησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κι ασφαλώς όλα τα στοιχεία που ενοχοποιούν τις δύο ΠΑΕ.

Διαφορετικά τι να πω με τα τόσα ερωτήματα που προκύπτουν. Για παράδειγμα, γιατί από τα 7 μέλη ψήφισαν τα 5; Και γιατί το αποτέλεσμα ήταν 4-1 για τις παραβάσεις και 3-2 για τις ποινές; Γιατί τα δύο μέλη αντικαταστάθηκαν λίγο πριν την εξέταση της καταγγελίας του Ολυμπιακού;

Και το πιο σημαντικό: Η εισήγηση, η γνωμοδότηση, πείτε το όπως θέλετε, είναι δεσμευτική η, όχι γα τον τακτικό αθλητικό δικαστή; Διότι άλλα έλεγε ο νόμος το 2015 κι άλλο το 2019.

Δεν είμαι νομικός, αλλά η λογική λέει ότι αν ένας δικαστής πάρει στα χέρια του μια τέτοια σοβαρή υπόθεση θα πρέπει να την εκδικάσει σε βάθος. Κι όχι απλά να εκτελέσει την εισήγηση μιας επιτροπής που ο ρόλος της αμφισβητείται εδώ και χρόνια.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι θα χρειαστεί χρόνος για να καταλήξει η υπόθεση στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ κι αν χρειαστεί στο CAS.

Το θέμα είναι μέχρι τότε τι γίνεται. Στον ΠΑΟΚ βράζουν. Κι όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης μιλά για πρωτόγνωρες αντιδράσεις από τους οπαδούς ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα.

Εδώ βγήκε ο Ζαγοράκης και απείλησε ότι θα σηκωθεί να φύγει από τη Νέα Δημοκρατία, ο περιφερειάρχης Τζιτζικώστας είναι φωτιά και λάβρα, το ίδιο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο Ζέρβας και πάει λέγοντας.

Προσωπικά χρόνια φωνάζω για την πλήρη εφαρμογή των νόμων. Αρκεί, όμως, να αφορά τους πάντες. Διαφορετικά πάμε αλλού.

Όσο για τον Αυγενάκη, το γεγονός ότι με τη δήλωση του έκανε ωμή παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης αποδεικνύει την τρικυμία στην οποία βρίσκεται συνολικά η κυβέρνηση.

Διότι είναι φως φανάρι ότι μετά τις πρώτες αντιδράσεις στην Τούμπα το πορτοκαλί τηλέφωνο πήρε φωτιά.

Κι ο υφυπουργός υποχρεώθηκε σε άτακτη υποχώρηση και τα έκανε χειρότερα. Στην κυριολεξία εκτός τόπου και χρόνου. Ακατάλληλος τελείως για τον χώρο.

Γι’ αυτό, άλλωστε, και η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων του αθλητισμού μόνο αρνητικά σχόλια έχουν να πουν για τον συγκεκριμένο πολιτικό.

Το Διαβάσαμε ΓΡΑΦΕΙ Ο Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Το πορτοκαλί τηλέφωνο πήρε φωτιά – Ακατάλληλος ο Αυγενάκης για τον αθλητισμό

Related posts

Δώρισε 10.000 μάσκες και στον ΟΠΑΝΔΑ η οικογένεια Αντετοκούνμπο

rularulina_xo0ks4zq

Όλη η ΑΕΚ στην αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Ίβιτς: «Έχουμε υποχρέωση να βοηθάμε τον κόσμο»

rularulina_xo0ks4zq

Κορονοϊός: Το προφίλ των θυμάτων στην Ευρώπη – Νέα δραματική προειδοποίηση ΠΟΥ: «Δεν είναι ώρα για χαλάρωση μέτρων»

rularulina_xo0ks4zq